Aziz Yıldırım’dan Nihat Özdemir’e sert tepki

Aziz Yıldırım'dan Nihat Özdemir’e sert tepki

Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, TFF Başkanı Nihat Özdemir’in 2010-2011 sezonu ile ilgili sözlerine tepki gösterdi. Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Aziz Yıldırım ile gerçekleştirdiği telefon konuşmasını canlı yayında anlattı. NTV canlı yayınında konuşan Dilmen, Yıldırım’ın “Bildiğim tek şey, yönetici arkadaşlarımla, teknik kadroyla, futbolcularla alnımızın akkıyla kazandığı bir kupa var, merak ediyorlarsa gitsinler müzede görsünler, girsinler TFF’nin sitesinde kim şampiyon yazıyor baksınlar” dediğini aktardı.

Rıdvan Dilmen, NTV’de Yüzde Yüz Futbol programında şu ifadeleri kullandı:

“Ben bugün Aziz beyi aradım, ne yapıyorsun dedim. Çok üzülüyorum, bu konulara girmek istemiyorum dedi. Ben bu kargaşaya alet olmak istemiyorum. Bildiğim tek şey, yönetici arkadaşlarımla, teknik kadroyla, futbolcularla alnımızın akkıyla kazandığı bir kupa var, merak ediyorlarsa gitsinler müzede görsünler, girsinler TFF’nin sitesinde kim şampiyon yazıyor baksınlar dedi.

Fenerbahçeli kırgın, Fenerbahçeli üzgün. Sadece Fenerbahçeliler böyle algılasa tamam. Türkiye böyle algılamış. Yapmamıştır Nihat bey, konuşmamıştır diyordum, büyük talihsizlik. Bunu düzeltebilecek kişi yine kendisidir. Semih bey, FETÖ’nün neresindesin dedi. Ben onu duyduğum anda avukatı ararım hemen. Ben olsam öyle yaparım, demeç vererek halletmem.

Türkiye tarihi dönemlerini yaşıyordu o dönem, 40 yıldır Türkiye’ye yerleşmiş bir virüs vardı. Kumpaslar konuşulurken, şikeyi hep ayırıyorlar. Aynı savcı, aynı mahkemeler, aynı emniyetin üzerinden bu devlete el koymak istediler. Halkın sokağa çıktığı yegane kulüp Fenerbahçelilerdir ve direnç göstermişlerdir. Gazetelerde görüyoruz, bu süreç hala bitmedi.

Bunu düzeltme şansınız var, 2 cümle, benim de yöneticilik yaptığım dönemdir ve 2010-11 sezonu şampiyonu Fenerbahçe’dir derim. Böyle olmazsa Trabzonspor da, madem şike sizin federasyon başında ne işiniz var der. Türkiye Futbol Federasyonu başkanı hiç zaman kaybetmeden bu hatasından dönmelidir.”

NE OLMUŞTU

TFF Başkanı Nihat Özdemir, Ekonomist dergisinin Instagram yayınında yaptığı açıklamada “Şikenin üstesinden gelmek için nasıl bir çalışma yapacaksınız’ sorusuna, “Birçok ülkede de böyle olaylar oldu. İtalya’da, İngiltere’de ve Fransa’da da oldu. Her ülkede olduğu gibi Türkiye’de de böyle bir olayı yaşadık. Hepimizin bildiği gibi o sezon… 2010-2011 sezonudur. Sezon geride kaldı. 9 sezon geride kaldı. Biz 9 senedir herhangi bir şekilde bir şike olayına rastlamadık” ifadelerini kullanmıştı. Özdemir açıklamalarına Fenerbahçe’den sert tepki gelmişti.

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!