Yavaş’tan Özhaseki’ye: Önce Mansur Bey demeyi öğren

Millet İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Çamlıdere'deki seçim çalışmasında önemli açıklamalarda bulundu.

“ANKARALILAR KARARINI VERDİ”

Mansur Yavaş burada yaptığı konuşmada, "Seçimlere çok az bir süre kala Ankaralılar kararını verdi" dedi. 

Rakibi Mehmet Özhaseki'nin anket yayınlamadığına dikkat çeken Yavaş, "Bizi hep anketlere boğardı. İlk kez anket yayınlamadılar. 10-15 puan fark var. Maalesef düzgün siyaset yapmayı bıraktılar, çamur siyaseti yapıyorlar. Siz hiç düzgün adamla iş yapmaz mısınız? Ömer Çelik konuşmasından sonra Tarsus'tan bir dilekçe geldi. 57 sene önce çocuk istismarından hapis cezası almış. 'Mansur Yavaş seçime girmesin' diye dilekçe vermiş. Bunlar kimlerle iş tutarlar ben bilemedim. Nerede suçlu var, onlarla iş tutarlar. " dedi. 

“EĞER ZERRE KADAR İNANCINIZ VARSA…”

Yavaş iftiralara ilişkin, "Siz eğer mahkumiyeti kesinleşmiş, yargılanan birini kurtuluş ümidi olarak yanınıza alırsanız, bana attığı iftiranın arkasına saklanırsanız herkes bunu yapmaya başlar, sizler örnek olmalısınız. Allah'ın bir hesabı var. Benim çoluğum çocuğum var. Sİzlerin desteği ile seçilecek birinin hakkında daha bir tane iddianame olmadan, meydan meydan iftira atarsanız, ilk başta ben kul hakkımı helal etmiyorum. Eğer zerre kadar inancınız varsa o kul hakkının hesabını nasıl vereceğinizi düşünmekten gece gündüz gözünüze uyku girmemesi lazım." diye konuştu. 

“ÖNCE MANSUR BEY DEMEYİ ÖĞREN”
 

Yavaş, "Rakibim ekranlara çıkıp, 'Mansur efendi, Mansur efendi' diyor. Bu kibir onları yok edecek. Önce Mansur Bey demeyi öğren. Göreceksiniz, 1 Nisan'dan sonra Mansur Bey demek zorunda kalacaksınız" ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!