Kocamaz Mersinlilere seslendi: “Demek ki bildikleri bir şey varmış”

İYİ Parti’den aday gösterilememesinin ardından Demokrat Parti’den aday gösterilen Burhanettin Kocamaz, Ankara’da yapılan görüşmelerin ardından Mersin’e döndü.

Kocamaz Mersin Tarsus’ta büyük bir kalabalık tarafından karşılandı. Burada partililere seslenen Kocamaz, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’a, DP Mersin İl Başkanı Tural Kadızade’ye özellikle teşekkür etti.

KOCAMAZ: “YA BİR YOL BULACAĞIZ YA DA BİR YOL AÇACAĞIZ”

Kocamaz’ın konuşmasından satır başları şöyle:

“Allah’a çok şükür ömrüm mücadeleyle geçti. Zincirleri kıra kıra engelleri aşa aşa başımız dik bir şekilde bu milletle yürüyerek bugünlere geldi. Biz millete kendimizi adadık. Bizim işimiz hizmet gönlümüz millettir. Kim nasıl entrika ile önümüzü kesmeye çalışırsa çalışsın sizler var olduğunuz sürece sizlerle yol yürüdüğümüz sürece o engelleri geçmişte olduğu gibi bugün de aşarız inşallah. Maalesef şeytanın aklına gelmeyecek bir kumpasa bizi mahkûm etmeye çalıştılar. Ama ilk gün size ne söz verdimse onun arkasındayım. Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız.

YSK’YA BAŞVURU YAPILDI

Birileri şöyle ifade kullanmıştı: ‘Göreceksiniz Kocamaz İYİ Parti’den bile aday olamayacak.’ Demek ki bildikleri bir şey varmış. Bildikleri partimizin içine girip adaylığımızı engellemeye çalışmakmış. Biz de DP’den yeniden karşılarına çıktık. Dolayısıyla ilk günden bu yana bize sahip çıkan sayın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e bugün bize sahip çıkan DP Genel Başkanı Gültekin Uysal beye ve yaklaşık 40 yıldır tanıdığım her zaman birbirimize gönlümüzü açabildiğimiz DP İl Başkanı Tural Kadızade’ye de teşekkür ederim.

Biz bu millete gönül vermişiz. Bugün bizim yolumuzu açan sevgili Pınar hanıma da teşekkür ediyorum. Bu bir demokrasi mücadelesi bu artık Burhanettin Kocamaz’ın mücadelesi değil Demokrasi’ye inanan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkesin meselesidir. Dolayısıyla Ankara’dan ayağımızın tozuyla geldik. Yeniden herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için Mersin’e seçim kuruluna gittik dosyamızı teslim ettik bu soğuk havada beklettik hakkınızı helal edin. Çıktığımız 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!