Karamollaoğlu’ndan Erdoğan’a Albayrak tavsiyesi: İlle de Bakan yapacağım diyorsa…

Karamollaoğlu, "Sayın Erdoğan 'ben Berat Bey'i çok seviyorum ille de Bakan yapacağım' diyorsa Berat Bey'e farklı bir bakanlık verebilir, mesela Aileden Sorumlu Devlet Bakanlığı gibi!” dedi.
;
ALBAYRAK’IN EKONOMİYE VERDİĞİ ZARARIN BİLANÇOSU…

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Türkiye İstatistik Kurumu’nun, geçtiğimiz günlerde açıkladığı büyüme rakamlarını değerlendirdi.

Ekonominin, dördüncü çeyrekte yüzde 3 küçüldüğünü 2018 yılının tamamında yüzde 2,6 büyüdüğünü söyleyen Karamollaoğlu, kişi başına düşen gelir seviyesinin 2008 seviyesine gerilerek 9.632 dolara düştüğünü ifade etti.

İşsiz sayısının 4 milyona çıktığını söyleyen Karamollaoğlu, “Yani bu demek oluyor ki son 10 yıl boşa gitti. Hazineden Sorumlu Bakan Sn. Berat Albayrak’ın ekonomiye maliyeti 100 milyar doları geçti” dedi.

“AİLEDEN SORUMLU DEVLET BAKANI”

Hazine ve Maliye Bakanı Beraat Albarak’ın değiştirilmesi gerektiğini ifade eden Karamollaoğlu, “Sn. Erdoğan 'ben Berat Bey'i çok seviyorum ille de Bakan yapacağım' diyorsa Berat Bey'e farklı bir bakanlık verebilir, mesela Aileden Sorumlu Devlet Bakanlığı gibi!” tavsiyesinde bulundu.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!