Hasan Seymen: ’17 yıldır güçlüydünüz de…’

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Seymen, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun AA Editör Masası’nda 31 Mart'ta zayıf çıkarsak, HDP'nin de PKK'nın talimatlarının da bulunduğu ittifak, Türkiye'ye 4.5 yılı zehir zindan eder" şeklindeki açıklamasına tepki gösterdi. Seymen, AKP hükümetinin terörle mücadele politikasını eleştirerek, “17 yıldır güçlüydünüz de neden PKK’yı bitirmediniz?” ifadelerini kullandı.

Hasan Seymen, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Soylu  “31 Mart'ta zayıf çıkarsak, HDP'nin de PKK'nın talimatlarının da bulunduğu ittifak, Türkiye'ye 4,5 yılı zehir zindan eder” diyormuş. Hadi Ordan ! Sen İç işleri Bakanısın işin ne? HDP=PKK ise elin yıllardır Armut mu topluyor? Gereğini neden yapmıyorsun?"

"31 Mart’ta güçsüz çıkarsan Bakanlığının kadroları mı kısıtlanacak? 17 yıldır güçlüydünüz de neden PKK’yı bitirmediniz? PKK’yı bitiremediğiniz gibi gücüne güç katan sizsiniz. Diyarbakır’da hendekler kazılırken göz yuman sizsiniz."

"Oslo da teröristle pazarlık yapan sizsiniz. Dolmabahçe’de vaadlerde bulunan sizsiniz. Megri Megri türküleri söyleyen sizsiniz. Habur’da davul zurna ile terörist karşılayan sizsiniz""Teröristlere çadır mahkemesi kurup, hakimi savcıyı ayaklarına götürüp serbest bıraktıran sizsiniz. 

Teröristlere Şehit babalarının cebinden lahmacun, ayran ısmarlayan sizsiniz. 10 Yıldır Vatandaşa cehennemi yaşatan sizsiniz."

"Sizin gitmeniz vatandaşa nefes aldıracak. Rant iktidarınız bitecek. Ülkede BEKA değil sizin SEFAnız bitecek. Biz diyoruz ki; Korkma Türkiyem İYİ’ler geliyor." 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!