CHP’li Öztrak: Aldatılma kotanız doldu!

CHP'li Öztrak: Aldatılma kotanız doldu!

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, düzenlediği basın toplantısında iktidarın çoklu baro planını eleştirdi. Öztrak şunları kaydetti:

“Sarayın karanlık dehlizlerinde yazılan barolarla ilgili yasa teklifinin görüşmeleri tamamlandı. Bu teklifte milletimizin yararına, milletimiz için ne var? Bu yasa teklifi adalet düzeyimizi uygar toplumların adalet düzeyinin üzerine mi çıkarıyor? Milletvekillerimiz adalet komisyonunda çoklu baro projesine karşı büyük mücadele verdi. Bu yasa teklifinde ne var? Saray hükümetinin yandaş avukatlarına yeni iş alanları açma çabası var. Yargıda FETÖ borsasını yöneten saray avukatlarının işini daha da kolaylaştırmak var. Avukatların cübbelerine düğme diktirip ilik açtıracaklar. FETÖ’nün kendisi okyanus ötesinde ama fikirleri iktidarda.

“ALDATILMA KOTANIZ DOLDU”

Lafa gelince tek bayrak, tek vatan ama iş baroya gelince çok baro, çok hukuk. Bu ülkede hukuk birliği bozulursa devletin birliği nasıl korunacak? İstiklali tam olmanın ön koşulu hukuk birliğidir. AKP ve MHP’nin getirdiği bu teklif 784 bin km karelik vatan toprağını parçalama projesidir. Koalisyonu bir kez daha uyarıyoruz. Bu taslağı size kim hazırlayıp getirdiyse niyetini bir kez daha sorgulayın. Aldatılma kotanız doldu.”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!