Ahmet Davutoğlu’ndan Doğu Perinçek’i kızdıracak ifadeler

Ahmet Davutoğlu'ndan Doğu Perinçek'i kızdıracak ifadeler

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Onedio’nun Youtube yayınına konuk oldu. Başbakanlık görevinden ayrılırken “rahatlık hissettiğini” söyleyen Davutoğlu, “AKP’ye karşı koydum ama size pek göstermedim” dedi.Davutoğlu, “Sizde muhafazakar bir gençlik yetiştirme gayretinde misiniz?” sorusuna “Hayır. İlkeli ve duruş sahibi bir gençlik yetiştirme gayretindeyim” karşılığını verdi.

Davutoğlu, “Başkan olursanız KYK borçlarını siler misiniz?” sorusunu ise şu ifadelerle yanıtladı:“Ben öğrencilerin bir tek halkına ve topluma karşı borçlu hissetmelerini isterim. Başka borçların hepsi silinmelidir.”

DOĞU PERİNÇEK’E GÖNDERME

Davutoğlu’ndan “Devrimci misiniz?” sorusu üzerine “Hayat dinamiktir, ‘devrimciyim’ diyebilirim Kesinlikle stakükocu değilim. Tabi Maocu olmamak şartıyla” dedi.

SİGARA İÇTİĞİMİ SAHRA HANIM’A SÖYLEMEYİN

Bosna lideri Hariç Slaçiç’le sigara içtiğiniz doğru mu sorusuna yanıt veren Davutoğlu, “Evet doğru. Slacic yakın dostumdu. Hayatımda tek sigarayı bir paketi birlikte bitirdik. Doğru ama bunu Sahra hanıma söylemeyin. Bir doktor olarak ve eş olarak çok kızar” dedi.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!