Limon deyip geçmeyin! İşte faydaları…

1. Limonlu su ile kilo verin.
Vücudunuzu detoksifiye etmek ve kilo vermeyi hızlandırmak için suyunuzu limonlu için. Bunun için tek yapmanız gereken şey içtiğiniz her bir bardak suya bir yemek kaşığı limon suyu eklemek.

2. Dudaklarınız parlasın.
Tek yapmanız gereken uyumadan önce dudaklarınıza biraz limon suyu sürmek ve gece boyunca dudaklarınıza bakım yapmasını sağlamak. Ancak bu bakımı gündüz yapmayı planlıyorsanız limon suyunu dudağınıza uyguladıktan sonra dışarı çıkmayın, limonu dudağınıza uyguladıktan sonra güneş ışığına maruz kalmak zararlı olabilir.

3. Kepekten kurtulun!
Kepekten kurtulmak, saçınıza güç ve parlaklık sağlamak için yapabileceğiniz en iyi şey duş almadan önce saç derinize limon sürüp 15 dakika beklemek.

4. Cildinizi yumuşatır.
Limon cilt dostudur ve ölü cilt hücrelerinin yok edilmesinde etkilidir. Ölü deriyi atmada yardımcı olur ve cildinizi yumuşak ve temiz tutar. Ortadan ikiye böldüğünüz limonu cildinize sürün ve 10 dakika bekledikten sonra yıkayın. Ancak cildinize limon sürdükten sonra dışarı çıkmamaya ve güneş ışınlarına maruz kalmamaya dikkat edin. Ayrıca herhangi bir alerjik duruma karşı öncelikle vücudunuzun küçük bir bölümünde deneyin.

5. Beyaz dişler.
Bir miktar limon suyunu kabartma tozu ile karıştırın ve dişlerinizi bu karışımla ovun. Hiç bekletmeden diş fırçası ile fırçalayıp durulayın. Bu bakımı haftada bir yaparak daha beyaz bir gülüşe sahip olabilirsiniz.

6. Sağlıklı ve güçlü tırnaklar
Tırnaklarınızı bir bardak limon suyuna batırıp birkaç dakika sonra durulayarak tırnaklarınızın renginin solmasını önleyip onları daha güçlü hale getirebilirsiniz.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!