Yeni bir haber kanalı kuruluyor!

ADI NE, NE ZAMAN YAYINA GEÇECEK?
 
Medyaradar’ın haberine göre yeni bir haber kanalı kurulacak. Bir süre önce Show Radyo ve Radyo Viva'yı bünyesine katan 3N Medya, medya sektöründeki yerini genişletiyor.
 
Necat Gülseven'in sahibi olduğu 3N Medya'da, Türkiye'nin ilk ev dekorasyon kanalı Bizimev Tv de bulunuyor.
 
3N Medya Grup Başkanlığı görevine, kısa süre önce gazeteci Murat Kelkitlioğlu getirilmişti. Bir çok basın yayın kuruluşunda çalışan Kelkitlioğlu en son Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yapıyordu.
 
Gülseven bu defa bir haber kanalı kurmak için kolları sıvadı. Aylar önce satın aldığı TV100 kanalını ulusal haber kanalına dönüştürmek için yatırım yaptı.
 
YENİ HABER KANALI MECİDİYEKÖY'DE
 
Yeni haber kanalı için Mecidiyeköy'deki Profilo Alışveriş Merkezi'nde 1500 m2'lik bir alan tutuldu. Televizyon dünyasının deneyimli isimleriyle bir araya gelindi ve işe temelden başlandı. Bina adeta yeniden dizayn edildi, her metrekare, uzmanların görüşleriyle, geniş ve gösterişli bir haber kanalı için yeniden tasarlandı.
 
TEKNİK ALTYAPI İÇİN BÜYÜK YATIRIM
 
İddialı haber kanalı için 3N Medya hiçbir masraftan kaçınmamış gibi görünüyor. Son teknoloji cihazlar satın alındı. Haber Merkezi için 2 büyük stüdyo tasarlandı.
 
YAYIN İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
 
Aldığımız bilgilere göre, yeni haber kanalında çalışacak personel, ekran yüzleri ve hatta programcılar bile belirlendi, görüşmeler yapıldı.
 
ÜNLÜ EKRAN YÜZLERİ 3N MEDYA İLE EL SIKIŞTI
 
Kulislerde bir çok ünlü ismin adı geçiyor. Haberin tanınmış simalarına ekranını açmaya hazırlanan 3N Medya, programlarıyla da çok konuşulacak gibi görünüyor çünkü magazin ve show dünyasının marka isimleri kanal yönetimiyle el sıkıştı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!