Valiz çeşitleri ve seyahat çantaları

Gündelik hayatta kullanabileceğiniz bir aksesuar olan kadın çocuk genç yaşlı demeden hemen herkesin kullandığı bir ihtiyaç malzemesidir. Ancak günümüzde çanta bir ihtiyaç malzemesinden çok daha fazla bir yere sahiptir.

Yaşadığınız yaşam stillerine göre kıyafetlerinize göre sadece kıyafet ya da kişisel eşya muhafaza etmek için değil giymiş olduğunuz kıyafetlere göre valiz stilinizi de oluşturabilirsiniz. Gündelik hayatta gerek sportif alanında kullanabileceğiniz çanta çeşitlerimiz şıklığınızı daha görkemli hale getirmektedir. Aynı biçimde uzun yolculuklarda en önemli dostumuz olan valiz ağır ve elle taşınamayacak eşyalarınızı kolaylıkla taşımanıza yardım etmektedir.

Kabin Boy ve Orta Boy Valizler

Seyahatinizin olmazsa olmaz gözdelerinden olan kabin boy çantalar, özellikle hava yollarında kullanılan bir valiz türüdür. Uçak seyahatleriyle hayatımıza giren kabin boy çantaları hizmetinize sunmaktayız. Hiçbir zaman sizi yormayan ve yanınızdan ayrılmayan seyahat tutkunlarının gözdesi kabin çantalarımız özellikle hava yolu seyahatlerinde bagaja koymaya gerek duymadan elinizde taşıyabileceğiniz hafif ve görkemlidir.

Gerek sağlamlığı gerek dış görüntüsü oldukça şık bir hava bırakır üstünüzde. Hem havayolunda hem de karayolunda ölçüsüne göre kullanabileceğiniz çantalarımız mevcuttur. Tekerleklerindeki sessizlik ve hafif oluşuyla beraber sizleri yormamaktadır.

Orta boy kabin boy valiz tercih etmeniz için çok neden var; bu çantalarla seyahat etmek size her zaman pozitif olarak döner; yanınızda taşımanız nedeniyle havaalanından iner inmez bagaj beklemeden hemen ayrılabilirsiniz.

Şayet beklediğiniz sürece otobüs veya taksileri kaçırma şansınız var… tamamen güvenli ve yolculuk boyunca yanınızda taşıyacağınız için kaybolma ve çalınma riski olmaz, kırılacak eşyalarınız varsa dayanıklılıkları sayesinde korkmadan içinde muhafaza edebilirsiniz, kolay bir biçimde toparlanabilir. Her zaman yanınızda taşıyarak kaybolma ve çalınma riskini en aza indirirsiniz.

Büyük Boy ve Pilot Hostes Boy Valizler

Son derece hafif taşınabilir özellikleriyle seyahatin gözdelerindendir. Dayanıklılıklarıyla tatil eşyalarınızı içinde muhafaza edebilirsiniz.

Aktarmalar sırasında dayanıklılıkları nedeniyle kolay darbe almazlar, kucağınıza valiz almak yerine dört tekerleği sayesinde yorulmadan taşıyabilirsiniz. Yalnızca uçak yolculuklarında değil aynı zamanda tren, gemi, araba gibi araçlarda da kullanabilirsiniz.

Dayanıklılıkları nedeniyle yolculuk esnasında eşyalarınızda kırılma ya da ezilme meydana gelmez böylece oluşabilecek hasarları ortadan kaldırmış olursunuz. Bu valiz çeşitlerini, küçük boy valizlerin yanı sıra ebat olarak daha fazla eşya alarak bagajda taşınır, ancak dayanıklı ve sert oluşundan dolayı, hasar görme olasılığı çok azdır. Kategorimizdeki çantaları inceleyerek, kendiniz için en uygun çantaları beğenerek tarzınıza göre alabilirsiniz.

Özellikle uçak yolculuklarında eşyalarınızın olduğu çantaların özensiz bir şekilde dizayn edilmesi sonucu hasar meydana gelebiliyor. Bu münasebetle malzemesi dayanıklı olan çantaların tercih edilmesi gerekmektedir.

Çantaların hem dikey konumda hem de yatay konumda taşıyacak kulplarının olması gerekmektedir. Bunun yanı sıra taşınmasını sağlayacak tekerleklerin olması da olmazsa olmazlarındandır. Dolayısıyla bu ihtimalleri göz önünde bulundurarak seyahat etmelisiniz ve satın aldığınız çantanın taşıma koşularına uygun olup olmadığını saptayabilirsiniz. Aynı zamanda dayanıklı ve sert oluşlarının yanı sıra şık ve son derece görkemli bir hava yaratmaktadır. Çok uzun süreli seyahatlerde büyük ve sağlam bavullar tercih edilmektedir.

Araba ve uçak yolculuklarında bagajlama sistemi düzensiz olduğundan dolayı hasar ve zarar görme eğilimleri daha fazladır. Kategorimizde gerek uzun süreli gerek kısa süreli tatiller için çeşitli bavul ve çantalarımızdan yararlanabilmek amacıyla, çok sık tercih edilen markalarımızı ziyaret ederek sizlere uygun çanta çeşitlerimizden faydalanabilirsiniz.

Yolculuk esnasında sizlere zorluk çıkarmadan kolay taşınabilir özelikleriyle çanta ve valizlerimizi https://www.myvalice.com.tr/valiz adresinden ziyaret ederek tatile çıkmadan önce sağlam ve en çok tercih edilen ürünlerimize göz atabilirsiniz.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!