Ünlü aktör kızına 13 yaşındayken esrar içirdiğini itiraf etti

Ünlü aktör kızına 13 yaşındayken esrar içirdiğini itiraf etti

Ünlü aktör Johnny Depp, kızı Lily-Rose’a 13 yaşındayken marihuana verdiğini açıkladı ve bunun “sorumlu ebeveynlik” olduğunu iddia etti.

Aktörün açıklaması, The Sun tabloid gazetesini yayımlayan News Group Newspapers adlı şirkete açtığı davanın dün gerçekleşen duruşmasında geldi.

57 yaşındaki Depp, eski eşi Amber Heard’a şiddet uyguladığını ileri süren bir haberden dolayı The Sun gazetesine iftira davası açmıştı.

Son dönemde Karayip Korsanları’ndaki rolünü devam ettirip ettirmeyeceği konuşulan Depp, mahkemedeki tanıklığı esnasında aile hayatındaki tutumunu anlattı.

Şu an 21 yaşında olan Lily-Rose’a henüz reşit değilken marihuana verdiğini söyleyen aktör, kızının ergenlik yıllarında bu maddeyle “güvenli biçimde” tanışmasını istediğini ifade etti.

Aktör, o yaşlarda insanların okul partilerine gittiğini ve onlara “içecek bir şeyler vermek isteyen” kişilerle tanıştığını söyledi.

Kızına hazır olduğunda kendisine başvurmasını söylediğini ifade eden Depp, sözlerini şöyle sürdürdü:

Kızıma şöyle dedim: ‘Dinle canım, eğer bir partiye gidersen ve biri sana esrar verirse onu bir diğerine ilet. Lütfen tanımadığın kişilerle böyle bir şey deneme.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!