Müge Anlı’dan çok konuşulacak Kadir Şeker yorumu!

Müge Anlı'dan çok konuşulacak Kadir Şeker yorumu!

Müge Anlı, Kadir Şeker’in 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarpırılmasına isyan ederek, “Genç kızları dövüp öldürenler dışarıda, bu çocuk 12 yıl yatacak” ifadelerini kullandı.

Konya’da, sevgilisi Ayşe Dırla’yı dövdüğü öne sürülen Özgür Duran’ı, engel olmak isterken kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Kadir Şeker, suçu haksız tahrik altında işlediği gerekçesiyle ‘kasten adam öldürme’ suçundan 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Müge Anlı, Kadir Şeker’in 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarpırılmasına isyan ederek, “Genç kızları döven, fuhuşa sürükleyen, kız öldükten sonra kızın ailesini tehtid edenler dışarıda, bu çocuk 12 yıl yatacak” diyerek tepki gösterdi.

NE OLMUŞTU

Üniversiteye hazırlanan Kadir Şeker, 5 Şubat’ta merkez Selçuklu ilçesi Kosova Mahallesi’ndeki parkta bir kişinin sevgilisini darbettiğini görmüş ve çifti ayırmak için yanlarına gitmişti.İkili arasındaki tartışmayı engellemek için yanlarına giden Şeker, bu sırada saldırgan Özgür Duran’ın sözlü ve fiziki müdahalesiyle karşılaşmıştı. Genci bir süre kovalayan ve darbeden Özgür Duran, boğuşma sırasında aldığı bıçak darbesiyle hayatını kaybetmişti.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!