Gazapizm Müzik Geçmişi

Gazapizm  Müzik Geçmişi

Ünlü rapçi Gazapizm’in yaptığı parçalar ve gördüğü ilgi sonucunda elde ettiği ün hakkında bilgi almak isterseniz kahvenizi elinize alarak yazımızı okumaya başlayabilirsiniz.

Asıl İsminin Anıl Olduğunu Biliyor Musunuz?
20 Temmuz 1988 tarihinde Elazığ’da doğan Gazapizm olarak tanıdığımız kişi aslında Anıl’dır. Anıl Murat Acar sahne ismi olarak kendisine Gazapizm adını tercih etmiştir.

Rap Müziği Yapmaya 17 Sene Önce Başladı
Rap müziğinin eskimeyen ve her zaman canlı kalan yüzü Gazapizm 17 sene önce yani 2003 yılında müzik sektörüne giriş yaptı. Ancak müzik yönündeki atılımını asıl 2012 yılında gerçekleştirdi. Gazapizm Mp3 indir şarkı araması yapabilirsiniz.

Müzik Şirketi Olan Bir Rapçi
2012 yılında bir müzik şirketi kurmaya karar veren Gazapizm; İzmir’de araştırmalar yapmaya başladı. En sonunda şehrin Konak ilçesinde bir müzik şirketi kurdu. Şirketinin adını ise; Argo İzmir olarak belirledi.
Argo ve Sokak Ağzı Şarkılarıyla İlgi Görmeyi Başardı
Yaptığı argo müzikle özellikle genç müzik severlerin ilgisini çeken başarılı rapçi; Yeraltı Edebiyatı Albümü ile beklediği ilgili görmeyi başardı.

Bir Gün Her Şey Albümü ile Rap Dünyasını Kasıp Kavurdu
2016 yılına geldiğimizde Gazapizm adıyla bildiğimiz Anıl Murat Acar; yeni bir albüm daha çıkarttı. Bir Gün Her Şey adını verdiği albümüyle kendisini daha fazla tanıtmayı başarırken rap dünyasını da kasıp kavurdu. Gazapizm Şarkılarını indir Albümdeki 2 şarkısına klip çekerek televizyon ve Youtube’da da izleyici kitlesi topladı.
Heyecanı Yok Şarkısı En Çok Dinlenen Şarkı Haline Geldi
En başta sadece gençlerin dinlediği Heyecanı Yok şarkısı daha sonra toplumun birçok kesimi tarafından söylenmeye başladı. Aslında bunda en etkili olan olay ise Çukur dizisiydi. Şarkısı dizide dinletildi ve diziyi izleyen izlemeyen herkes şarkıyı ağzına pelesenk etti.

Cem Adrianla Müthiş Bir Düete İmza Attı
Çukur dizisi aracılığıyla kendisini göstermeye devam eden Gazapizm; dizi için Cem Adrianla düet yaparak Kalbim Çukurda şarkısını söyledi.
Kaynak: Müzik indir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!