Dünyaca ünlü oyuncu öyle bir şey yaptı ki görenleri şaşkına çevirdi!

Dünyaca ünlü oyuncu öyle bir şey yaptı ki görenleri şaşkına çevirdi!

Dünyaca ünlü oyuncu Dwayne Johnson, son projesi Black Adam’ın setine yetişmek için bozulan güvenlik kapısını elleriyle söküp fırlattı.

The Rock (Kaya) lakablı dünyanın en çok kazanan erkek oyuncusu olan Dwayne Johnson, Black Adam setine giderken beklemediği bir krizle karşılaştı. 48 yaşındaki oyuncu elektrik kesintisi nedeniyle çalışmayan güvenlik kapısı yüzünden evden çıkamadı.

Güvenlik ekibi ve teknisyenler soruna çözüm bulamayınca, eski profesyonel güreşçi kapıyı elleriyle yerinden sökerek kenara fırlattı ve film setine gitti.

Olayı sosyal medya hesabından paylaşan ve yüzlerce çalışanın kendisinin sette beklediğini belirten The Rock (Kaya) “Kapıyı kendi başıma ittim, çektim ve tamamen söktüm. Yapmam gerekeni yaptım” dedi.

Kapının fotoğrafını paylaşan oyuncu “Onu tuğla duvardan tamamen söktüm, çelik hidroliği kestim ve çimlere fırlattım. Güvenlik ekibim, kapı teknisyeni ve kaynakçılarla yaklaşık bir saat sonra görüşebildi ve görünüşe göre onu nasıl söktüğüme inanamıyorlardı ve aynı derecede korkmuşlardı.” ifadelerini kullandı.

<

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!