İYİ Parti Neden İlgi Görüyor?

İYİ PARTİ Genel Başkanı Meral AKŞENER’i iki defa canlı dinleme imkânı buldum. Birincisi parti genel merkezinin açılışında, ikincisi ise Artvin ziyareti sırasında yaptığı salon toplantısında.

Bizde geleneksel parti genel başkanları konuşmaları diğer partiyi veya partileri hedefe oturtma üzerinedir. Konuşması boyunca rakip partinin genel başkanının şahsında onu destekleyenleri de düşman kuvvetler olarak gösterirler.

Mitingden ayrılanlar kendi milletinin bir kısmına kin besleyen, hasım gören, öteki olarak bakan bir ruh hali içinde evlerine dönerler.

Parti mitinglerinde eleştiriler geçmişte de yapılırdı. Ne var ki, o eleştiriler aynı zamanda dinleyenleri bilgilendirmeye, ufuklarını açmaya da yarardı. Şimdikiler çok farklı, siyasetin kalitesi yerlerde sürünüyor.

Eyyyy!..diye başlayan,sen kimsin ya?..diye devam eden..bilumum hakaretler,galiz küfürler ve ithamlarla sona eren konuşmalardan ibaret bir dönemden geçiyoruz.Ne yazık ki,yeni nesiller bunları dinleyerek büyüyor.

Meral AKŞENER ise çok farklı. Sempatik davranışları, vatandaşla kurduğu sıcak ve samimi iletişim toplumu rahatlatıyor. Kutuplaştırmayan, ayrıştırmayan bir dil kullanıyor.

Meral Akşener liderliğindeki İYİ PARTİ Türkiye’de siyasete çekidüzen veriyor. Geleneksel particilik anlayışıyla bir yere varamayacağımız artık iyice anlaşıldığından, halkımız İYİ PARTİ’ye olağanüstü bir teveccüh gösteriyor.

Türkiye’nin hangi ilini, ilçesini, köyünü, mahallesini ararsanız, arayınız. Orada ciddi bir İYİ PARTİ rüzgârı olduğunu size anlatacaklardır.

Her akşam televizyon kanallarında birbirlerine hakaret eden. Yetmezmiş gibi, halkı tehdit eden, korkutan, aba altından sopa gösteren siyasi liderlerin ve anlayışların sonu gelmiştir. Halkımız kendisini korkutan, komşusuyla düşman eden partilerden bıktı usandı. Şimdi artık, dinleyen, anlayan, yakınlaştıran, kucaklaştıran siyaseti talep ediyor.

Artvin’de gördüğüm tablo buydu. Meral Akşener’in konuşması bittikten sonra Kars’a dönerken kafam rahat, içim huzur doluydu. Çünkü İYİ şeyler söyledi, bize kimseyi vurmamızı, kırmamızı öğütlemedi. Sadece bu milletin rızkını talan eden ve ettirenlerden hesap sorulacağını kendisine has üslubuyla, cesaretle haykırdı.

Önümüzdeki Hafta İYİ PARTİ Şırnak’ta olacaktır. İzlemeye devam edelim. İYİ OLMAK TÜRKİYE’nin hakkıdır.
 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!