Yusuf Dülger
Yusuf Dülger

Hastanın Çocukları

Hastanın Çocukları

Yatakta bir hasta düşünün; başucunda, “anam, babam” diyen evlatları var.  Ama samimi değiller.

Aslında hastayı yatağa düşüren bu evlatlar. Hasta adamın dünkü adı Osmanlı idi, bugün TC. TC bu samimiyetsizlerle mezara gider.

***

Bir zihniyet düşünün ki, bilime kapalı, düşünce düşmanı. Bu zihniyet bir taraftan inanç sömürüsü yapıyor, bir taraftan da kendi dışındaki düşünceleri boğuyor. Bu düşünce bir taraftan da savurgan ve Karun.

Bir zihniyet daha düşünün ki, milliyetçilik taslar ama milliyetçilik yapmaz, millet düşmanlarına kapıcılık yapar, bilinmeyen çok yönü var.

Yine bir zihniyet düşünün ki, TC’nin avukatlığını yapar ama TBMM çöpe atılırken, monarşiye geçilirken uysaldır.

Hastanın başında bir zihniyet daha var; “Devrim, Kemalizm” der durur ama devrimler çöp sepetine atılırken, Kemalizm kurşunlanırken susar, devrim-Kemalizm düşmanlarının değirmenine su taşır.

***

Bilim ve düşünce düşmanları bugüne kadar milyonlarca insanı sürüleştirdi, TBMM’ni esasta tasfiye etti, sırf Atatürk’ün yol arkadaşı oldukları için Raşit Çiğiltepe, Mustafa Necati gibi kahramanlarımızın hatıralarını bile sildi. Kültür, ekonomi, nesil, huy gibi ne kadar değerimiz varsa hepsini kirletti.

Bu zihniyet döneminde TC reklam arası, Atatürk’ü “ayyaş” sayıldı, TC için, “Kafir devlet, yıkılacak elbet” hükmü verildi, bir astsubay Atatürk’e “İngiliz ajanı” dedi vs.

***

Hasta Türkiye’nin vefasız çocukları Türkiye Barolar Birliği’nin yapısı değiştirilirken hayırsız olduklarını yine gösterdiler. Cumhuriyet Çınarı’nın kökünden-kısmen-beslenen iki parti yanlışlığa cepheden karşı çıkarken dillerinden “milliyetçilik, devrimcilik” sözlerini düşürmeyen partilerin sözcüleri yine dolgu malzemesi oldular.

Avukatlar yürürken, “Faşizme karşı omuz omuza” sloganıyla, TSK ve devlete saldırmışlar. Yapmayın, Hilafet, saltanat sözleriyle sömürgecilerin elemanlarına şurup olmayın.

Türkiye’de biz yıllardır “ılımlı İslamcılığın, ılımlı milliyetçiliğin” kahrını çekerken şimdi bir de “ılımlı Atatürkçülüğün, ılımlı devrimciliğin” kahrını çekmeye başladık.

Atatürk’ün Bursa Nutku’nu bir daha okumakta yarar var. Yazılarımda bazen dile getirdiğim şu düşüncemi yineliyorum: Umutsuzluk yok!

Bugünleri aşacağız. TC. yaşayacak. T.C:’ine 100 yıl ömür biçenler kahrolacaklar. Biz güçlü bir tohumuz. Kayalıkların arasına sıkışan ufacık bir ot tohumu bile sürgün veriyor; rüzgâr, sıcak ve soğuğa kafa tutarak yaşıyor.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!