Mehmet Özkendirci
Mehmet Özkendirci

İthal Bakanlar/Ama Görmeyenler

featured

Değerli eski bir bakanımız iş verdiği beş büyük holdingin başına CEO olarak getirildi. Yüce Türk devleti bu değeri neden elinde tutamadı yazıklar olsun!

Maliyeci Mehmet Efendi asgari ücretlilerin durumları iyi demişti… Kocaa Bakan yalan söyleyecek değil ya, elbet vardır bir bildiği gördüğü. Yoksa partisinden ayrılırken sayın reisi aleyhinde kelam etse bile tekrar “Kurtar ya Mehmet bizi bu bataktan” diye maliyenin başına getirilir miydi? Hazretle ilgili son duyumlara göre villasının tamiratını beş kuruş ödemediği Rönesans Yapı yapıvermiş. Malûm firma Reisin oturduğu sarayı da bir güzelce yaparken hiçbir masraftan kaçınmamıştı. 110odalık saray için cumhur ittifakçıları “külliye” deseler bile Beyaz Saray’dan bile görkemliydi… Neyse itibardan tasarruf olmaz dendiğine göre bize susmak düşer.

İkinci ithal bakanımız Aile ve Sosyal Hizmetlerden sorumlu bir hanım bakanımız.(Burada Sayın Kılıçdaroğlu Erdoğan’ın bir dış görüşmesinde yetkisi ve etkisi olmayan birisi için hanım kızımız dediği için az kaldı hakkında dava açtıracaktı hanım kızımız. Neyse asıl sadede gelecek olursak Belçika’da doğup büyüyen Belçika vatandaşı da olan hanım bakan Türk gençliğinin yıllardır beklediği tavsiyeyi vermişti (Daha önce sayın Erdoğan’ın verdiğini saymazsak tabi)… Gençler cafe köşelerinde boş boş oturacağınıza ya da parasızlıktan evden çıkamayacağınıza, gidin dünyayı gezin görün. Halk bize şükredin gibilerden son derece isabetli önerilerde bulunmuştur.

Bence kabinede yapılacak olası de kişiliklerde ithal bakanlarımıza öncelik verilmeli… Ne demişler bir dil bir insan ithal bakan iki insan.

İthal Bakanlar böyleyken Yerli Bakanlarında maşallahları yok değil. Kültür ve Turizm Bakanımız oteller zincirine ilave otel yapacak .Bodrum’da inşaatına izin verilmeyen alanda sadece vatandaşlarımıza iş kapısı sağlamak için. Ne diyelim vatandaşını bu kadar özveriyle mutlu etmeye çalışan bakanlarımız oldukça sırtımız yerden kalkmaz. Pardon yere gelmez… Aynı bakanımız üç tarafı denizlerle kuşatılmış ülkemizde 17 tane halk plajı açtığı müjdesi verdi.

Bir de diksiyonuna kurban olduğum Çalışma Bakanımız var ki gece gündüz biz vatandaşların mutluluğu için çalışıyor. Öyle ki emeklilere verilen parayı yeterli seviyeye getirdiği için Temmuz’da ara zamma gerek yok diyor… Ee koca koca bakanlar yalan söyleyecek değiller ya .

Değerli eski bir bakanımız iş verdiği beş büyük holdingin başına CEO olarak getirildi. Yüce Türk devleti bu değeri neden elinde tutamadı yazıklar olsun!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!