Mehmet Özkendirci
Mehmet Özkendirci

Bay Bilal’i Dinliyorum

featured

Evet, ahlaksızlık, fuhuş zirve yaptı ,uyuşturucular okul önlerinde elden servis yapıyorlar, kullanıcı yaşı on ikilere düştü. Ben de olsam bu haberleri dinlemek istemem ve haberleri izlemem. İzlememekle ülke düzelecekse söz veriyorum televizyonu balkondan  şimdi atacağım.

Bilal Erdoğan’ı dinliyorum gözlerim kapalı”, önümden sıra sıra “gemicikleri” geçerken. Sonra Kartal İmam Hatipli Bilal’in Amerika’nın en tanınmış üniversitelerinden ekonomist olarak mezun olup kısa zamanda nasıl bu kadar zengin olduğunu düşünürken şeytan aklıma babacığının geçmişte söyledikleri aklıma geldi: “Fakir çalmasını bilmediği için fakirdir…” Burada Bilal Bey’in günahını almak istemem ama yazmadan da edemedim. Acaba zat-ı âlilerinin babası İktidarın başı olmasa bu servete sahip olabilecek miydi? Amerikalarda yurtlar gökdelenler yapılabilecek miydi? Buradakileri saymaya sayfam yetmez sanırım.

Bir de Bilal Bey haberleri dinlemem diyordu Sanırım burada üç beş muhalif televizyonu kastetti. Yoksa devletin TRT!si, A haber ve yandaş televizyonlara büyük haksızlık etmiş olur. Şikâyet ettiği haberler bu kanallarda hiç yer almaz. Mesela okula aç giden öğrenciler, açlık sınırı altında sürünmeye hatta ölüme mahkûm edilen emekli ve çalışanları buralarda hiç göremezsiniz. Bazen sırtındakileri onbeş sene giymekle, ailecek bir lokantaya hiç gitmedikleriyle övünen dedelerin röportajlarını görürsünüz. Hatta utanmadan fakirlerin zenginlerden 500 sene önce cennete gireceklerini söyleyen soytarı din adamlarına inanıp, zengin olarak yaratıldığınıza kahrolursunuz. Haberlerde Kılıçdaroğlu’na linç girişiminde bulunanları ve yumruk atan at hırsızlığından sabıkalıya kahraman muamelesi yapan siyasileri sırıtırken görürsünüz. Ama Sayın babanıza kötü söz söyledi diye bir bayanı yirmi günden fazla gözaltına alıp hakaretten dolayı 4yıl ceza istendiğini normal karşılarsınız, tıpkı Kızılay çadırlarını satan eski genel başkanının 17 yaşında ehliyetsiz kızının trafikte bir ölü ve iki yaralı bırakmasına karşın aylar geçti bir saat bile göz altına alınmadığı gibi… Bu haberlerde izlerken yüzüm kızardı bir Türk olarak aile gelirleri evde KYK bursu alanların gelirleri dahil 11.000 lirayı geçerse engelli yardım paraları k silecekmiş. Bilal Bey, bir de tüm yurtta 169 olan huzur evlerine %360 zam pardon fiyat ayarlaması gelecekmiş. Devletten “Huzur Hakkı” parası alan beş on yerden maaşlı bulunmaz Hint kumaşlı bürokratlarınızdan hiç söz edilmezken…

Evet, ahlaksızlık, fuhuş zirve yaptı ,uyuşturucular okul önlerinde elden servis yapıyorlar, kullanıcı yaşı on ikilere düştü. Ben de olsam bu haberleri dinlemek istemem ve haberleri izlemem. İzlememekle ülke düzelecekse söz veriyorum televizyonu balkondan şimdi atacağım.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!