Mehmet Özkendirci
Mehmet Özkendirci

Azınlık / Azgınlık

featured

Afrika’nın en yoksul ülkelerinden İngiltere’ye sığınanları her pisliğin altında çıkanlar şimdide bize turist(!)olarak kakalamaya çalışıyor. Bir günde 66 uçak İngiltere’den Türkiye’ye Bu bir turistik sefer değilse ne? İngilizler atık maddelerini Avrupa’da dökecek bir ülke bulamayıp binlerce mil yol kat edip Adana’nın bereketli topraklarına dökmediler mi? Şimdi sıra atık maddelerden sonra Ruandalıları içinize dökmek!!!!

FETÖ’ye tapanlar tarikatının önde giden canlılarından her konuda ahkam kesmekle ünlü Rasim Kütahyalı şöyle buyurmuştu geçen günlerde: “Türklerin nüfusları bu ülkede 35 milyon. Daha önce muhterem zatın dediği gibi Anadolu coğrafyasında 27 kadar çeşitli ırktan milletler varmış. Bu durumda Türkler azınlık olarak değerlendirilmeli” buyurmuş Rasim Kütahyalı… Bence soyadı Kütahyalı değil Atinalı, Halepli hatta Newyorklu olmalı. Çünkü son Yunan kalıntıları Ege’nin serin sularında yüzme yarışındayken bu zat Kütahya’da hangi samanlığa gizlenen kahramanın(!) torunu

Evet atalarımızın kanlarıyla canlarıyla aldıkları bu topraklarda bu günleri de gördük. Bunun devamı olarak anayasanın değiştirilmesi, teklif bile edilemez ilk dört maddesinin tartışmaya açılması sürpriz değil. HÜDA-PAR bunu açıkça dillendirdiği için mükafat olarak Akape’ce Türkiye Büyük Millet Meclisine taşınmadı mı?

Ensar, muhacir, ümmet safsatalarıyla yurdumuza üreme yarışına girenlerle 2050’li yıllarda Rasim Kütahyalı’nın hayallerinin gerçekleşmesi sürpriz olmamalı. Son olarak Afrika’nın en yoksul ülkelerinden İngiltere’ye sığınanları her pisliğin altında çıkanlar şimdide bize turist(!)olarak kakalamaya çalışıyor. Bir günde 66 uçak İngiltere’den Türkiye’ye Bu bir turistik sefer değilse ne? İngilizler atık maddelerini Avrupa’da dökecek bir ülke bulamayıp binlerce mil yol kat edip Adana’nın bereketli topraklarına dökmediler mi?

Şimdi sıra atık maddelerden sonra Ruandalıları içinize dökmek!!!!

Türkiye’nin onlarca sorunu varken, her gün gündem değiştirilmenin asıl nedeni yurt dışından ithal edilen insanlar. Bu konuda Özgür Özel’in seçim sarhoşluğuyla fazla yumuşaması hatta cıvık cıvık olması, Arapça tabelalara sahip çıkması. Dünyada marka isimleri hariç tüm tabelalar Türkçe olmalı. Başka dil tabelasında ısrar edenlere yol serbest, derhal arkalarına dönmeden gidebilirler!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!