Silivri Cezaevi… Ergenekon, Balyoz kumpasları ile başlayan süreçte bugün geldiği konum itibariyle; vatanseverlerin ıslah yuvasıdır! İstibdatın; muhaliflere salladığı parmaktır. Utançtır. Kahırdır!
Türkiye evlatlarını yine ateşle pişiriyor.
19 Mart’tan bugüne Türkiye’nin dört bir yanında haklarını savunan halk; polis şiddetine maruz kalıyor, dünya bizi dikkatle izliyor.
Memleketimin pırıl pırıl gencecik 301 evladı anayasal haklarını kullandığı için tutuklandı.
Gözaltına alınırken/ gözaltı sırasında kolluğun orantısız gücüyle yorgun düşen bedenler Silivri ve Metris zindanlarında!
Ülkenin diğer tarafında polis; pamuk şeker dağıtırken, elinde Türk Bayrağı ile direnen gençler cezaevine atılarak “Devletin Şefkatli Eli” ile tanıştı !
Baba ocağında; kalem hizasında sarılmış zeytinyağlı sarma; hamurun en incesiyle açılmış mis gibi ev baklavası …
Annelerin gözleri yaşlı !
Cumhurbaşkanı Erdoğan; Hizbullah davasında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan, Şehmus Alpsoy ve Hamit Çöklü’nün cezalarını “sürekli hastalık” gerekçesiyle affetti.
Hizbullah teröristlerinin serbest kaldığı, 301 gencin cezaevinde geçireceği bayram; sizin olsun !
Bu çarkı mutlaka kıracağız. Ömrümüzün geri kalanı, bu mücadelenin meşalesidir.
Suçları vatanı sevmek olan çocuklar; en yalın ifadeyle, her birimizin hakları için yürüdü diye zulme uğradı. Yaşadıkları korkunç travmanın izleri ömürlük!
Partisiz Atatürkçü gençler, demokratik haklarını elinden almaya çalışarak bu onura leke çalma cüretini paramparça etti .
Mart Direnişi, Türk Milleti’nin aşına sinsice agu katan emperyalizmi reddederek; halkın egemenliğini hiçe sayan, Anayasayı tahrip eden, gerici, sermayeci, iktidarı derinden sarsan bir dip dalgayı müjdeliyor
Ilık götlü “Y kuşağı” dikkatle izliyor
Ben gerekli mesajı aldım!
O vakit ne gam!
Sen de ben de yanacağız canım kardeşim…
Ve selam olsun Ümit Özdağ’a
68 gündür, Saray’a boyun eğmediği için Silivri’de esir tutulan Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ; ilk defa gökyüzünü tel örgüsüz gördüğünü söyledi…
Bayram arifesiydi…
Gözyaşlarım serbest.
Gönül hanım oğluna, Alp babasına, kardeşleri ağabeyine hasret.
Bekirağa Bölüğü’nde Atatürk, Magosa’da Namık Kemal, istibdat fermanıyla zindanda esir nice yiğitler vardı.
Ne küflü yatak ne taş duvar ıslah etti!
Tarih, tekerrürdür!
Türk Milleti Özdağ’ın esaretinin bir ihanet projesi olduğunu biliyor.
İddianame ortada yok.
Zaten ortada suç da yok.
Rejisör zorda mı acaba?
Silivri, Vatanseverlerin “Islah” yuvasıdır !
Silivri Cezaevi’nde yatak kapasitesinin dolduğunu ve tutukluların nöbetleşe ya da yerlerde uyuduğunu biliyoruz ve daha acısı avukatlar tutuklanan gençlerin adli suçluların koğuşlarına dağıtıldığını söylüyor.
Silivri Cezaevi…
Ergenekon, Balyoz kumpasları ile başlayan süreçte bugün geldiği konum itibariyle; vatanseverlerin ıslah yuvasıdır!
İstibdatın; muhaliflere salladığı parmaktır.
Utançtır
Kahırdır!
Bayram mı kutlayacağız şimdi:
Keskin bir nükte ile isyan vaktidir!
Saraçhane’de vatandaşlar
Eylemlere katılan 17 yaşındaki genç kızı sakinleştiriyordu: “Korkma polis değiliz, güvendesin”.
Susmuyor o telkin zihnimde…
PKK paçavrasına boyanmış Yenikapı Meydanı’nda , APO’nun sesinin yankılandığı günün akşamında.
Yurtsever gençler; polisin insan hakları ihlalleri boyutuna ulaşan şiddetiyle terbiye edilirken!!
Ülkemin sevinçli aklı, temiz vicdanı; biricik umudusunuz .
Anne telaşıyla sarılıyorum Cancağızım
Evlat:
Sen özgürlüğüne kavuşmadan ben bayram kutlamayacağım !
Anne sözü !
Gençleri derhal serbest bırakın!
çok güzel bir yazı kalemine sağlık
Yüreğinize kaleminize sağlık
Kalemine sağlık güzel bir yazı olmuş
Satılmış insanlar erki elinde tutuyor devlet otoritesini ve hukuk kurallarını hiçe sayarak gayri kanuni işler yapıyorlar. Altmış günü geçmiş iddianame ortada yok. Abuk savul nedenlerle insanları topluyorlar. Bir kişiye bu kadar yetki verilirse sonuç bu olur kaçınılmaz.
Bizlerin birşeyler yapma zamanı artık geldi. Satılık kalemlerden bıktık duygu ve düşüncelerinizi korkusuz ortaya koymak benim için önemli. Herzaman yanınızdayım. Teşekkür ederim.
Gönlüne, yüreğine sağlık kardeşim. Ben de seninleyim…