İşte sosyal medyada okunma rekoru kıran o hileler

Cumhuriyet tarihinin en büyük seçim hilesini yapmaya hazırlanan AKP’lilerin planladıkları seçim hileleri şöyle:

-1. Teşkilat içerisinde çok güvendikleri 40 kişiden bir ekip oluşturulduğu, gerekirse seçim hilesi için oluşturulan ekibin isim isim açıklanacağı söylendi.

-2. Üsküdar İlçe Seçim Kurulu Başkanı gibi stratejik isimlerin özel olarak seçildiği, bu ve benzeri kişilerin konumlarının kullanılacağı.

-3. Hem oy tutanaklarının hem imzaların hem de sandıktaki oy pusulalarının sahtelerinin hazırlandığı ve önemli bir merkezde depolanmış durumda bekletildiği.

-4. İlçelerden merkeze sonuçlar gönderilirken hile yapılıp yakın partinin oyu örneğin 450 iken 45 yazılacağı, fark edildiği durumda hata oldu denileceği.

-5. Oy tutanaklarının değiştirileceği ve sahte imzaların atılacağı.

Not: Tutanaklar fotoğraflanıp itiraz durumunda imzalar özellikle kontrol edilmelidir.

-6. Geçen seçimde Çekmeköy’ün sahte oy torbalarıyla kazanıldığını ilçe başkanı, İstanbul’daki bir toplantıda övünerek anlatmıştı.

-7. Sandık Başkanı'na İlçe Seçim Kurulu'na evrakları verip listeleri gireceği ana kadar eşlik edilmeli. Hilenin bu safhada yapılacağı söylendi.

-8. Özel bir çalışmayla sandık başkanlarının siyasi düşünceleri öğrenilmeye çalışılacağı ve her birine ulaşılıp tekliflerde bulunulacağı.

-9. Sahte oy kullanacak kişiler için hayali adresler çıkarıldığı ve hayali mahalle, cadde, sokak, ev (vb). gecekondular adres olarak verileceği.

-10. AKP'lilerin ev ve işyerleri binlerce hayali kişinin kaydı yapılarak seçim adresi gösterildiği incelenirse görülececektir.

-11. Seçimde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) görevlilerine ve diğer parti yetkililerine problem çıkarılacağı kavga ve kargaşa çıkarılarak iş yapmalarının engelleneceği.

-12. İtirazların boşa çıkması için İlçe Seçim Kurulu'ndaki hakim ve savcılar özel olarak söyleneni yapacak kişilerden şimdiden seçildi.

-13. Oy pusulaları fazla basılıp sandıkların içi değiştirilecek. Başarılı olunamazsa bilgisayarlarda seçim sonuçlarına müdahele edilecek.

-14. İstanbul'un Ataşehir, Üsküdar ve Beykoz ilçelerinde sistemli bir şekilde mükerrer oy kullanılacak. Ataşehir’de sistem şimdiden hazır.

-15. Duyarlı sandık görevlileri mutlaka bütün sandık sonuçlarının fotoğraflarını çekmeli ve açıklanan sonuçlarla karşılaştırılmalıdır.
 
-16. Milletin her şeyini çalanlar şimdi iradesini çalma peşindeler. Demokrasi isteyenler el birliğiyle oyunlarını bozmalı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!