1. Haberler
  2. Gündem
  3. İnce’nin ziyaret ettiği dekan görevden alındı

İnce’nin ziyaret ettiği dekan görevden alındı

İnce'nin ziyaret ettiği dekan görevden alındı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Üniversitelerin bölünme kararına tepki göstermek için Cumhurbaşkanı adayı Muharrem  İnce, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni ziyaret edip; orada bir konuşma yapmıştı. O okulun Dekanı Prof. Dr. Alaattin Duran, YÖK tarafından görevden alındı. 

YÖK'ün kararı üzerine sosyal medya hesabından açıklama yapan İnce, "İstanbul Üniversitesi'ni bölen iktidar, bugünkü destek ziyaretimizden sonra Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı'nı görevden aldı. İşte bu yüzden adayım! Ülkenin seçkin beyinlerinin kaderi, bir kişinin iki dudağı arasında olmasın diye!" ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce daha önce de Solotürk ekibiyle karşılaşıp sohbet etmişti. Ekibin gösteri uçuşlarının iptal olduğunu CHP Milletvekili Ali Şeker sosyal medya hesabından duyurmuştu.

12-029.jpg

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.