Trabzon TÜRKAV: İnsanlığı Yok Sayan Teröre; “Sayın” Neden?

Trabzon TÜRKAV: Vali, Devletin Temsilcisidir

NN Türk Masası’nda Semiha Şahin’in moderatörlüğünü üstlendiği programda Prof. Dr. Gülümser Heper, Abdullah Öcalan’a 4 kere ‘sayın’ ifadesini kullanınca, bu sözyleme tepki gösteren Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Trabzon Şube Başkanı Kenan Kuru yazılı bir basın açıklaması yaptı. Kuru’nun açıklaması şu şekilde:

“Türkiye’yi terörle, içeride ve dışarıda sıkıştırmaya çalışılanların tarihi sicillerine bakmak gerekmektedir. Bir televizyon programında terör örgütü canisine “sayın” diyen Prof. Ünvanlı şahısın kamuoyu önünde bu ısrarı değerlendirme konusudur. TÜRKAV, son zamanlarda koro halinde ortada olanlara karşı ifade etmektedir ki; art niyet içinde olanlar Türk yargısında hak ettikleri sonucu almıştır.
Teröre şehit olan Kamu çalışanları adına taraf olan TÜRKAV, “Sayın” ifadesiyle kamuoyu vicdanını rahatsız eden Prof. Heper’ e, (YÖK) Yükseköğretim Kurumunun soruşturma açmasını da önemli görmekteyiz. Bebek katili, Türkiye’nin ekonomik kayıplarına neden olan alçağa “sayın” diyebilmenin gerekçesi olmalıdır? Kamu Çalışanlarının temsili olan TÜRKAV adına, şiddetle ve nefretle kınıyoruz.
Terörü destekleyenler ortaya koydukları kurallarına içerideki destekçilerini de alarak ,Türk milletinin ve devletinin birliğini arzu etmemektedirler.  Bakın, Fransa’da pkk,DHKP-C, yürüyüşünde caninin posterinin yer alması Prof. Dr. Heper‘ e neyi anlatmaktadır? Bebek katilinin resminin olduğu yürüyüşte hangi ülkenin Bayrakları yer almıştır?  Teröre, yardım ve destek verenlerin hiç değişmeyen anlayışları tarih önünde bir kez daha yerini almıştır. O halde “SAYIN” demekle anlatılmak istenilen nedir?

Terör örgütü üyesi olan ve TBMM’ de görev yapanlara tarafsız ve adıl yargılama sonucu verilen kararı Türk Milletinin vicdanını rahatlatmıştır. “

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!