Trabzon Türkav: Gransa’yı şiddetle kınıyoruz

Trabzonspor kongre üyesi ve Trabzon TÜRKAV Başkanı Kenan Kuru: Oyun Sahada Oynanmıyor!

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Trabzon Şubesi Başkan Kenan Kuru’nun imzasıyla bir basın açıklaması yaparak Peygamberimize saygısızlık yapan Fransa’yı kınadı. Kuru’nun basın açıklaması şu şekilde:

Dünyada meydana gelen her hangi bir olayda Batılı devletler ile Fransa, mutlaka yer almıştır/ almaktadır. İslam Peygamberine karşı batının saygısızlıkları hiç bitmemektedir. Ancak,  İslam devletlerinden bazıları da bunların yanında olmalarını anlamak mümkün müdür? BAE’ in Marcon’a verdiği destekte oluğu gibi.

Fransa tarihten ders almamıştır. Ve Marcon alçaklığının içindedir. Ortadoğu’da, Asya da veya dünyada her hangi bir Müslüman ülkedesin deki Müslümanlara yapılan zulüm ve katliamlarda Fransa’ nin Marcos’u vardır… Dünya dengeleri ve mazlum halkların ümidi bir millet olan Türk Milleti ve onun hizmetinde olan Kamu çalışanları TÜRKAV olarak İslam Peygamberimize karşı saldırıda bulunan Fransa Devlet Başkanı Marcon’ u, şiddetle ve nefretle kınıyoruz.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un Hz. Muhammed’e yönelik karikatürleri yayınlamaktan vazgeçmeyeceklerini söyleyerek, Ülkesindeki Müslüman dernek ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik baskılarını artırmasına AB, BM, ABD’ nin kayıtsızlığı olacaksa; demokrasi havarisi yalancıları olarak tarihe bir kez daha not düşülecektir…

Dünya Uluslararası haklardan yana taraf olmak yerine, kendi bildiğince hareket etmenin hesabı içinde olmamalıdır.  O halde, Macron’un İslam’la ve Müslümanlarla problemi Neden? Bitmemektedir.

Çünkü Akıl ve ruh sağlıkları tek bir anlayış etrafında birleşmektedir. Bugünün oryantalistleridir.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!