Şule Çet davası başladı!

Sanık Çağatay Aksu: Şule’ye dokunmadık. Cinayet söz konusu değil. Buraya gelenler gösteriş yapıyor. dedi

İddianame okundu. Şule’nin katillerinden Çağatay Aksu ifade vermeye başladı. Bütün suçlamaları reddeden Aksu, hakimin ‘cinayet olayı ne zaman oldu’ sorusu karşısında, “cinayet de demeyelim başkanım” ifadelerinin ardından hakim, düşme olayı ifadesini kullandı.

Sanık Çağatay Aksu hakime: “Böyle bir suçlama ile karşınızda olduğum için özür dilerim. Allah’ın vicdanı ve sizin vicdanınıza güveniyorum”

Sanık Çağatay Aksu: “Gece 12.30’da plazaya gittik. Orası şirket işlerimizi yaptığımız bir ofis. Bütün gece içki içtik, jelibon-kuruyemiş yedik. Laptobu açtık ve bütün gece sadece müzik dinledik.Makam odasının yanında dinlenme odası var.”

Sanık Çağatay Aksu: “Şule ben gidiyorum deyip yan odaya geçti. Ben de arkasından gittim. Ben gittiğimde şule sarkık vaziyette pencerede duruyordu. Ben Şule’yi tutmaya çalıştım. O sırada onu tutmaya çalışırken parmağımın tendomları koptu.”

Mahkeme heyeti, parmağın sağlam ve pencerede parmak izin yok sorusu üzerine sanık Çağatay Aksu: “Nasıl çıksın, ben Şule’yi tutmaya çalışıyordum ama Şule’yi tutamadım. Yan odada arkadaşım Berk Akand’a seslendim ama çok müzik sesi vardı sanırım duymadı sonra Şule düştü”

Sanık Çağatay Aksu: “Şule ile abi kardeş gibiydik, kafası dağılsın diye çağırdık”

Sanık Çağatay Aksuya, Raporlarda Şule’ye zorla cinsel şiddetin var olduğu soruldu: “Ne diyorsunuz, öyle bir şey asla olmadı. Hani nerde hangi rapor? Ben de istedim cezaevinde o raporu inceledim. Öyle bir şey göremedim.”

Sanık Çağatay Aksu: “Üstüme atılan hiçbir suçlamayı kabul etmiyorum. Raporlarda da suçum olmadığı görülüyor. Cinayet demeyelim düşme olayı diyelim”

Sanık Çağatay Aksu: “Bütün gece müzik dinlemekten başka bir şey yapmadık. Şule intihar etmeden önce psikolojik durumu gayet iyiydi.”

Sanık Berk Akand: “Ben Şule’yi tanımıyorum. Olay günü Rıfkı restoranda tanıştım. Ben gittiğimde Şule, Çağayla ile oturmuş yemek yiyorlardı. Şule’nin keyfi yerindeydi.

Sanık Berk Akand: “Yemek yedikten sonra eğlenmeye davet ederiz diye, Şule’yi plazaya ben davet ettim. Çağatay ve Şule markete uğrayıp içki almışlar. Sonra üçümüz 20. kata ofise çıktık. Ben laptoptan müzik açtım. Bu şekilde eğlenmeye başladık.

ayrıntılar geliyor..

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!