Sözümüz Var Hareketi İzmir Toplantısı Yapıldı

Sözümüz Var Hareketi İzmir Toplantısı Yapıldı

Türkiye’nin karşı karşıya bulunduğu ağır sorunları konuşmak yerine, “saraydan dizayn siyaset mühendislikleri ile oyalanmaya” itiraz eden Sözümüz Var Hareketi; Türk Milletini siyasette daha aktif olmaya ve yapay gündemlere “tavır almaya” çağırmayı sürdürüyor.

Hareket, bu amaçla son günlerde yürüttüğü seri toplantılardan birini daha, 11 Ağustos 2020 Salı Günü İzmir‘de gerçekleştirdi.

Toplantıya başta İzmir’in Bornova, Karşıyaka, Konak, Menemen, Bergama, Kemalpaşa, Foça, Güzelbahçe, Urla ve Seferihisar ilçeleri ile Aydın ve Söke’den katılım oldu.

Toplantıda Türkiye’nin sorunları, bunlara karşılık gelen çözüm önerileri ile siyasetteki gelişmeler üzerine alınacak pozisyonlar tartışıldı ve bir sonraki toplantının, Marmara Bölgesinde bir ilde yapılması kararlaştırıldı.

Sathı Müdafaa” yani “vatanı savunma” anlayışını şiar edinmiş bulunan Sözümüz Var Hareketi; çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmeye devam edecektir. Halkın gerçek sesi ve siyasetteki yansıması olmaya niyetli olan bu çalışmaya tüm vatandaşlarımızı davet ediyor ve birlikte hareket etmeyi diliyoruz. İzmir, 12.08.2020.

Sözümüz Var Hareketi İcra Kurulu
#SözümüzVarHareketi

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!