Özdağ: Suriyeliler iç savaş için getirildi

Açıklamada Uluslararası sistemin Suriyeli sığınmacıların Türkiye’de kalmasını istemelerinin sebebi olduğunu dile getiren Ümit Özdağ, “Suriye’den özellikle de kuzey Suriye’den 5 milyon Suriyelinin Türkiye’ye taşınması ilk aşamada onların boşalttıkları yerin PKK’nın eline geçmesini ve orada bir PKK’istan kurulmasını kolaylaştırmaktadır” ifadelerini kullandı.

Türkiye’ye göç eden Suriyeliler nedeniyle PKK’nın genişlemesinin önü açıldığını belirten Özdağ, “Emperyalizmin Suriyelilerin Türkiye’de kalmasını istemesinin birinci nedeni, Suriye’nin kuzeyinde kurulması hedeflenen PKK’istan’ın önündeki Arap etnik duvarını yıkmaktır. 

Ne yazık ki, AKP öngörüsüz Suriye siyaseti ile PKK’istan’ın kurulmasına yardımcı olmaktadır. Bir yandan Beşar Esad’ı devireceğim diyerek, merkezi otoriteyi zayıflatıp PKK’ya yardımcı olmakta, diğer yandan PKK’nın işgal ettiği bölgelerdeki ve çevre bölgelerdeki insanları Türkiye’ye alıp PKK’nın bu bölgeleri elinde tutmasını kolaylaştırmaktadır.

Özdağ, emperyalizmin Suriyelilerin Türkiye’de kalmasını istemesinin ikinci nedenin ise gelecek on yıllarda Türkiye’de bir Kürdistan kurmak için iç savaş çıkarmak için Suriyeli sığınmacılardan istifade etmek olduğunu söyledi.

İYİ Parti’nin bu gerçekleri gördüğünü ve Türk milletini uyarma görevinin bulunduğunu söyleyen Özdağ, sözlerine şu şekilde devam etti:

İYİ Parti bu gerçekleri görmekte ve Türk milletini uyarmaktadır. İYİ Parti’nin hedefi, vatanlarından ayrılan/ayrılmak zorunda kalan biçare Suriyeliler değildir. İYİ Parti ve İYİ Parti’yi kuran Türk milliyetçilerinin, vatanseverlerin hedefi, emperyalizmin Türkiye’yi bölme projesini tarihe gömmektir.

Saray ve yandaşlar, İYİ Parti’nin Türk Milletinin talebi olan Suriyeli sığınmacıların ülkelerine dönmeleri talebini gündeme taşımasından çok rahatsız oldular. Ancak İYİ Parti Türkiye’nin kolay vatan olmadığını bilen insanlar tarafından kurulmuştur. 

Yahya Kemal Beyatlı, Madrid’de büyükelçi iken bir konferans verir. Türkiye’nin nüfusunun 66 milyon olduğunu söyler. Konuşmanın sonunda bir İspanyol dinleyici Sayın büyükelçi, bildiğim kadarı ile Türkiye’nin nüfusu 16 milyon” diye müdahale edince, Beyatlı, “50 milyonda toprağın altında yatan var” cevabını verir. Özetle, İYİ Parti’nin vatandaşlık anlayışı 250 bin dolara verilen vatandaşlık değil, şühedaya yani şehitlere saygıya dayanan vatandaşlıktır.

İYİ Parti, Suriye’nin boşaltılarak emperyalizmin kuklası PKK’ya teslim edilmesine direnecektir. İYİ Parti Türkiye’de bir iç savaş sosyolojisinin oluşturulmasına, milli ve kültürel kimliğimize suikast yapılmasına izin vermeyeceklerdir. 

Suriyeli sığınmacılar üzerinden hem Türkiye’ye hem Suriye’ye yapılmak istenen suikasti engelleyeceğiz. Suriyeli sığınmacılara vatandaşlık değil, Suriye’de geri dönebilecekleri bir vatan vereceğiz.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!