Özcan Yeniçeri’den havuz medyasına tepki: Algı operasyonu yapıyorlar

HDP’ye yönelik yaptığı sert açıklamaların İYİ Parti ve CHP’ye yapılmış gibi lanse edildiğini söyleyen Yeniçeri, “06.03.2019 tarihinde yaptığım açıklama Sabah/Güneş vb. gazetelerde çarpıtılarak verilmiştir. Açıklamada HDP dışında herhangi bir parti hedef alınmamıştır. Hele hele kurucusu olduğum İYİ Parti ve diğer muhalefet partisi CHP ile ilgili herhangi bir ifade söz konusu değildir” dedi.

“OLAY GERÇEK BİR ALGI OPERASYONUDUR”

“Dahası İYİ Parti’de bulunanların hemen hepsi arkadaşım olup vatanseverlikleri tescilli insanlardır” diyen Özcan Yeniçeri, "Sözlerim kesinlikle çarpıtılmıştır. Açıklamamın hiçbir noktasında 'İYİ Parti' ve 'Meral Akşener' geçmemektedir. Mehmet Özhaseki’nin sözde çözüm sürecinde yapmış olduğu “Gerilla” açıklamasına göndermeler vardır. Belirli odaklar ve yayın organları bu içerikleri maksatlı bir şekilde sansürlemişlerdir. Olay gerçek bir algı operasyonudur" ifadelerini kullandı. 

YENİÇERİ NE DEMİŞTİ?

Özcan Yeniçeri'nin çarpıtılan açıklaması şöyle:

"Siyaset ülkenin birliğine, bütünlüğüne, varlığına katkı sunduğu ölçüde önemlidir ve değerlidir. Birliği, bütünlüğü sarsacak siyaset ülkenin yararına değildir. “PKK sizi tükürüğü ile boğar…”, “Keleşi size çevirmesini biliriz”, “Sırtımızı PYD’ye dayadık”, “Buradan defolup gideceksiniz” diyenler siyaset değil terör yapmaktadır.Bu dil siyasetin dili değil terörün dilidir. Terörün dilini konuşanlarla iş birliği yapmak, onlarla şu veya bu biçimde üstü açık, kapalı bir araya gelmek, bu terörist unsurlara “Gerilla” demek, ya da onları meşrulaştırıcı, makulleştirici bir boyutta yaklaşmak onlarla yan yana görünmek hiçbir siyasi partiye hiçbir katkı sağlamayacaktır.

Ülkeyi bölmek için emperyalizm emrine girmiş unsurlarla hiç kimse iş birliği yapamaz. Böyle bir iş birliği meşru olamaz. Terörist besleyeceksiniz, destek olacaksınız, teröristi meşrulaştıracaksınız sonra da ülkeyi ileri götürdüğünüzü söyleyeceksiniz. Buna kargalar güler.Vatandan taviz verilerek, milletin birliğinden taviz verilerek, Mehmetçiğin kanından taviz verilerek seçim yapılmaz.HDP siyasi kamuflajlı terör organizasyonudur. Kapatılmalıdır.

HDP ile iş birliği değil; HDP’nin halkları, mezhepleri, bölgeleri birbirine düşüren politikaları reddedilmelidir.HDP susturulmalıdır. Batasuna gibi kapatılmalıdır. Sen bölücülük yapamazsın, halkı ve milleti birbirine düşürmek için hareket ediyorsun denilerek haddi bildirilmelidir. Siyaset görünümü altında ülkenin ve vatanın bölünmesine hizmet eden faaliyetlere izin verilemez. HDP ile iş birliğinin ve onunla birlikte siyasetten bir sonuç almaya çalışmanın çaresizlikten ve ödleklikten başka bir anlamı yoktur."
 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!