Ortadoğu Gazetesi MHP’yi tasfiye etti

Ortadoğu Gazetesi MHP'yi tasfiye etti

MHP’nin yayın organı Ortadoğu gazetesini sahibi Zeki Saraçoğlu'nun vefatından sonra gazetenin sahibi olan eşi Belkıs Saraçoğlu sonunda MHP'yi gazetesinden uzaklaştırdı. .

Uzun yıllardır MHP'nin yönlendirdiği başarısız ve toplumda karşılığı olmayan, kimsenin okumadığı sözde yazarların toplanma merkezi haline getirilen gazetenin tirajının uzun yıllardır dibe vurdurmasına karşın Belkıs Saraçoğlu merhum eşinin hatırına gazeteyi yıllarca zarar etmesine karşın çıkartmaya devam etmişti. Sonunda parlamenter sistemi sonlandıran tek adam yandaşı ve destekçisi olan Devlet Bahçeli'nin ele geçirdiği MHP'nin gayerımilli ve ülkücü felsefe ile çelişen siyasetine o da daha fazla dayanamayarak "YETER" dedi. 
Ortadoğu gazetesi Ankara Temsilcisi ve köşe yazarı Orhan Karataş, Yazıişleri Müdürü Mehmet Müftüoğlu ve gazetenin yazarı Yıldıray Çiçek istifalarını vererek ilk tasfiye edilen yazarlar oldular. Kısa zamanda gazete MHP ile ilişkilerini sonlandırdı.

“NEREDE KALMIŞTIK”

MHP’nin yayın organı Ortadoğu gazetesindeki tasfiyelerin ardından, bir süre MHP haberlerine birinci sayfasından yer vermeyen gazetede bugün dikkat çeken bir haber yer aldı.

Ortadoğu gazetesi, MHP ile gerilim yaşayan İYİ Parti kongresinde yeniden genel başkan seçilen Meral Akşener’i birinci sayfasına “Nerede kalmıştık” başlığıyla taşıdı.

MHP  yönetimi bu operasyonu sessizce  halletme girişimlerine rağmen haber medyada patladı. Bakalım MHP yönetimi Belkıs Saraçoğlu'nu neyle suçlayacak, hangi terör örgütüne (!) dahil edecek?

İşte o gazete:

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!