Müge Anlı’dan ortalığı karıştıracak açıklamalar

Müge Anlı'dan ortalığı karıştıracak açıklamalar

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Ankara Cumhuriyat Başsavcılığı’nın açıklamasını okuyan Müge Anlı, Gülay Uygun’un öldüğü geceye ilişkin olay yeri incelemelerinden bilgiler paylaştı. Müge Anlı, Aleyna Çakır’ın ölü bulunduğu evde ise kurşunların bulunduğunu açıkladı.

Yapılan açıklamada “Cumhuriyet Başsavcılığımızca olay yerinde ölü muayene ve keşif işlemleri icra edilmiş, olay yerinde ölene ait cep telefonu ile bir adet tabanca, boş kovan ve 6 adet fisek bulunarak muhafaza altına alınmış, ölen şahıs ile cesede ulaşan 9 kişinin el svapları aldırılmıştır. Kriminal inceleme neticesinde sadece Gülay Uygun’un el svaplarında atış artığına rastlanılmıştır” denildi.

Açıklamayı okuyan Müge Anlı, “İnceleme ve raporlama işlemleri devam etmektedir. Olay yerinde bulunan ve olayda kullanıldığı değerlendirilen 7,65 mm tabanca ile kovan üzerinde kriminal inceleme yaptırılmış, olay yerinde bulunan kovanın bu tabanca ile atıldığı tespit edilmiştir. Tabanca üzerinde yapılan parmak izi çalışmasında mukayeseye elverişli parmak izi tespit edilememiştir” ifadelerini aktardı.

“BU KADIN BU SİLAHI NEREDEN BULDU?”

Gülay Uygun’un ölümüne ilişkin savcılığın açıklamasını okuyan Anlı, ardından “Acaba bu kadın bu silahı nereden buldu? Ben bunu merak ettim. Yani, eşinin ‘benim eşim öğretmendi’ dediği, bir öğretmen nasıl böyle ruhsatsız silaha sahip oluyor bilemiyorum” dedi.

ALEYNA ÇAKIR’IN EVİNDE DE BULUNDU

Savcılığın açıklamasını okumasının ardından açıklamalarına devam eden Anlı, “Ayrıca bir şey daha söyleyeyim. Aleyna’nın da öldürüldüğü ya da öldüğü o evde kurşunlar bulunmuş. Onu da şuradan anlıyorum. Orada 5136’ya muhalefet var o gece ile ilgili. Silah değil ama kurşunlar bulunmuş. Tabi kurşun bulununca da 5136’ya dahil oluyor. O kurşunlar kime aitti? Çünkü Aleyna’nın silahı olduğunu bu güne kadar kimse söylemedi. Aleyna’nın silahı yok. Burada hem şüpheli bir ölüm var hem de 5136 var” diye konuştu.

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!