MHP’nin Çayeli adayı Çiftçi: İttifak olmasa daha neler söylerdim!

Cumhur İttifakı'nda hem adaylar hem taban bazında yaşanan çatırdama sürüyor. Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir TV canlı yayınında Cumhur İttifakı’nın MHP adayı olduğunu söyleyerek “Ak Partili seçmenden de oy istiyorum” diyen MHP Çayeli adayı İsmail Hakkı Çiftçi, şu ifadeleri kullanarak AKP’ye yüklendi: “Ak Parti’yi Çayeli’de ben kurdum. Ben bu partiyi kurmasaydım, siz siyaset yapamazdınız. Hükümet sizsiniz de 15 yıldır neden yapamadınız. İttifak olmasa daha neler söylerdim!”

HAYATİ YAZICI DEVREYE GİRDİ

Haberize’nin haberine göre, MHP Çayeli adayı İsmail Hakkı Çiftçi’nin sert eleştirileri sonrası, seçim bölgesinde bulunan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’nın Çayeli’de parti kurmaylarıyla bir araya gelerek ittifak ruhunun kaybolmaması için neler yapılabileceğini konuştu.
 
MURADİYE BELEDİYE BAŞKANI MHP’Yİ ÖFKELENDİRMİŞTİ
 
Ak Parti’nin Muradiye Belediye Başkan Adayı Musa Süreyya Balcı ise yine katıldığı bir TV programında, “MHP’nin seçimi kazanması halinde Muradiye’ye yeterli hizmeti yapamaz mı?” sorusuna “Mümkün değil, nüfusa göre gönderilen para ile muhalefet belediyesi çöpü bile toplayamaz” cevabını vermişti. Balcı’nın bu sözleri Cumhur İttifakının MHP kanadında rahatsızlık yaratmış, merkez ilçe başkanı ile il başkan yardımcısı ayrı ayrı açıklamalar yaparak Balcı’yı sert bir dille kınamışlardı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!