Meclis’te dağıtılan dergide İnönü, Demirel ve Ecevit hedef alındı

Meclis 'Başkan'ını seçiyor...
TBMM’de dağıtılan “Gerçek Hayat” adlı dergide 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ve eski Başbakan Bülent Ecevit başta olmak üzere birçok ünlü iş adamı ve asker ‘Mason’ olarak tanıtıldı. Derginin dağıtılmasına MHP’li İdare Amiri Erkan Haberal’ın izin verdiği ortaya çıktı.

Sözcü gazetesinden Ali Ekber Ertürk’ün haberine göre, Meclis’te, “İslamın Son 10 Asırdaki En Büyük Düşmanı” başlığını taşıyan, “Gerçek  Hayat” adlı bir dergi dağıtıldı. Dergideki yazılarda başta İsmet İnönü, Bülent Ecevit, Süleyman Demirel ile, birçok ünlü iş insanı, asker ve sivil isim “Mason” olarak tanıtıldı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, ‘’Çakal’ın biri Meclis’in içinde çuval çuval dergi dağıtıyor. Ne Ecevit’i bırakmışlar ne Demirel’i. Utanç verici, iğrenç bir yayın” dedi.

İÇERİĞİNE BİLE BAKMAMIŞ

Derginin dağıtılmasına MHP’li İdare Amiri Erkan Haberal’ın izin verdiği ortaya çıktı. Haberal ‘’İmzayı attım ama ben içeriğe hâkim değildim, beni eleştirebilirsiniz” açıklaması yaptı.

Merhum iş  insanları Vehbi Koç ve Sakıp Sabancı gibi ünlü isimler ile Aydın Doğan’ı da FETÖ ayağı olarak gösteren dergi İhlas Yayınları tarafından basıldı. Dergiye Varlık Fonu’na bağlı Borsa İstanbul’un reklam verdiği de görüldü.

10skandaldergi.jpg

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!