Kuzu ile Zindaşti’nin masasındaki AKP’li diğer isim kim?

Yeniçağ  yazarı Murat Ağırel, Burhan Kuzu’nun önce inkar edip sonra kabul ettiği uyuşturucu baronu Zindaşti ile olan fotoğrafını köşesine taşıdı. Masada oturan bir kişinin daha AKP’li olduğunu ve Zindaşti’den 500 bin TL para istediğini hatta Zindaşti'ye şantaj yaptıklarını yazan Ağırel’in o köşe yazısındaki ayrıntılar şöyle:

“SANA VATANDAŞLIK ALABİLİRİM”

“Uyuşturucu baronu Zindaşti, kadın istiyor ve AKP Beşiktaş Kadın Kolları’nda görevli Aliye Uzun’a yönlendiriliyor. Kadınların gelmesinin ardından Aliye Uzun, Zindaşti’ye “Sana vatandaşlık alabilirim” diyor. Zindaşti bunun üzerine Uzun’a cip teklif ederken Uzun, bunun yerine 500 bin TL para istiyor. İşlemleri başlatmak için de 150 bin TL istediğini Zİndaşti polis ifadesinde anlatıyor.

1 MİLYON 300 BİN EURO

Aliye Uzun ile iş yapmaya devam eden Zindaşti, bir yat almak istediğini Uzun’a bildiriyor. Aliye Uzun da kendisinin Ömer Erdal Akkartal isimli bir arkadaşı olduğunu ve onun da yatını sattığını söylüyor. Yatı almak için 1 Milyon 300 bin euroya anlaşıyorlar. Fakat Zindaşti şüpheleniyor araştırma yapıyor ve şahsın kendisini dolandırmak istediğine kanaat getiriyor. Zindaşti bu olaylardan sonra Erdal ve Aliye ile arayı açıyor.

ZİNDAŞTİ’YE ŞANTAJ

Aliye Uzun sonraki zaman içerisinde vatandaşlık başvurusu ile ilgili gelişme var bahanesi ile Zindaşti’ye ulaşmaya çalışınca Ekrem Öztunç isimli yeğeni görüşüyor. Zindaşti’nin uygunsuz resimlerini paylaşmak ile tehdit ediyor ve fotoğraf gönderiyor. Derginin vergisini ödemesini istiyor. Zindaşti ödemeyince devreye Erdal Akkartal giriyor. Restleşmeden sonra Zindaşti ve 3 adamı Erdal Akkartal’ın verdiği adrese gidiyor ve çatışma yaşanıyor. Zindaşti’nin bir adamı vuruluyor ve olay yerinden kaçıyorlar. Zindaşti polise gitmiyor doğal olarak Erdal Akkartal da “Benim aranmam var polise gitmedim kapatalım” diye olayı kapatıyorlar.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!