İYİ Parti’nin Balıkesir itirazı reddedildi

İYİ Parti’nin Balıkesir’de geçersiz sayılan Büyükşehir Belediye oylarının yeniden sayılması için İl Seçim Kurulu’na yaptığı başvuru reddedildi.

İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok, red kararı ile ilgili Twitter hesabından açıklamalar yaptı. Ok şunları kaydetti:

d3d2ce3w4ayoj1x.jpg

 “Ülkemiz adeta eyaletlere bölünmüş gibi . İstanbul ve Ankara'da geçerli olan kanunların Balıkesir' de geçerli olmadığını bir kez daha görmüş olduk. Balıkesir'de oy farkının 9.913 olduğu bir seçimde 31.813 geçersiz oyun yeniden sayılması yönündeki talebimiz jet hızıyla bir kez daha reddedilmiştir." dedi.

d3d2ctcw0am6ibr.jpg

Balıkesir halkına reva görülen adaletsizlikler ile sonuna kadar mücadele edeceklerini belirten Ok, “Adaletsizliğin, adelet ile yıkılması adına itirazlarımızı Yüksek Seçim Kuruluna taşıyacağız. Bu süreçte bizlerle birlikte günlerdir Adliye binalarında nöbet tutan başta Kuva-yı Milliye şehrinin asil evlatları olmak üzere, Millet İttifakının İl ve İlçe Başkanlıklarına, yönetim kurulu üyelerine, geçlerimize, kadınlarımıza ve seçimin sonuçlarını vicdanına kabul ettiremeyen Cumhur İttifakının değerli seçmenlerine teşekkürlerimi sunarım. Selam ve saygılarımla ‘’ dedi.

ismail-1.pngismail-2-001.pngismail-3-001.pngismail-4-001.png
 
 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!