İYİ Partili vekiller: ‘Bize tehdit işlemez’

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Elazığ’da vatandaşlardan oy isterken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i hapis ile tehdit etmesine yönelik tepkiler çığ gibi büyüyor.

İYİ Partili vekiller, Akşener için birbiri ardına destek mesajları paylaştılar.

Bazı vekiller ve paylaştıkları mesajlar şöyle:

LÜTFÜ TÜRKKAN: “AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın tehdit ettiği Meral Akşener değil, APY’ye oy vermiyor diye terörist suçlaması ile yaftalanan Türk Milleti’dir.”

YASİN ÖZTÜRK: “Baktın tazminat davasıyla geri adım atmıyor, hapisle mi korkutacağını sandın? AKP Genel Başkanı Denizli seni bu kadar mı ürküttü?”

YAVUZ AĞIRALİOĞLU‏: “Tayyip Bey'in, devlet ciddiyetinden uzak bir üslûpsuzlukla tehdit ettiği gün biz de Muhsin Başkan'ın memleketi Şarkışla ve Gemerek'teydik. Tevafuk. "Gemerek kararları", tehditler; her türlü engel, baskı, yıldırma, iftira… Netice: 5 milyon cesur oy… Türk Milleti Yanında Akşener.”

İSMAİL KONCUK: “İş, Meral Akşener’i hapisle tehdit boyutuna gelmişse, işiniz zor ağalar. Bir parti genel başkanını milyonların gözü önünde açıkça tehdit, ancak sözü bitik insanların işidir. Millet sizden koptukça sinir katsayınız böyle yükselecektir. Milleti unutmanın tabi sonucudur. Kızma, düşün.”

ŞENOL SUNAT: “Bize tehdit işlemez! Hepimiz Meral Akşener’iz!”

ORHAN ÇAKIRLAR: “Tehdit etmek acizlik mi? Korkaklık mı? Edepsizlik mi?”

ARSLAN KABUKCUOGLU: “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve İYİ Partililer tehditle yollarından döndürülemez. İYİ Parti yükselişini sürdürmeye devam edecektir. İYİ’ler yollarına devam edecektir.

AYLİN CESUR: “Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur. 7’den 70’e Ne mutlu ille de vatanım diyene! Ne mutlu sırf bunun için Akşener’le yürüyene, Ne mutlu Türküm diyene!”

HAYRETTİN NUHOĞLU: “AKP Genel Başkanı, aynı zamanda Cumhurbaşkanı olduğunu unutmuş gibi gerginliği artırarak Türk Milletini kamplara bölmüyor mu? Kendi yanlış düşüncelerine karşı çıkanları tehdit ederek susturmak istemesi ‘Tek Adam Rejimi’nin gerçek yüzünü de göstermektedir. İyi ki Meral Akşener var.”

FAHRETTİN YOKUŞ: “Hodri meydan Erdoğan El mi yaman bey mi yaman görelim. Genel Başkanımız Sayın Akşener sana pabuç mu bırakır sanıyorsun? Biz Genel Başkanımızın sonuna kadar arkasındayız. İnceldiği yerden kopsun. Hapisse hapis ölümse ölüm hazırız.”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!