İYİ Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ’dan Bomba Basın Açıklaması !

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ'dan Bomba Basın Açıklaması !

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, TBMM’de yaptığı basın açıklamasıyla gündeme dair, ihraç isteminin iptali konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Özdağ, “İYİ Parti beni basın yoluyla tehdit ediyor. Muğla’ya gidersen gereken yapılacak diye haber gönderiyorlar. Muğla teşkilatından 45 kişiyi ziyarete gideceğim için istifaya zorladılar” dedi.

Özdağ şöyle konuştu:

“81 il başkanı içerisinde sadece Muğla İl Başkanı ‘Mahkemenin kararından önce imza vermeyeceğim’ diyerek vicdanına uygun davrandı. Ben de Muğla’ya giderek kendisine teşekkür edeceğim.

Bana basın yoluyla tehditler geliyor. Muğla’ya gidersem gereken yapılacakmış. Muğla’da baskılar yapılarak 45 kişi istifa ettirildi. İl başkanı tehdit edildi.

Mahkemenin almış olduğu karar herkes saygı duymalı. Mahkeme kararı alır almaz İYİ Parti grubuna bu basın toplantısını bildirdim.”

Özdağ, “İYİ Parti’nin varlığı CHP sayesindedir’ gibi bir lafa maruz kaldık. İYİ Parti ne varlığını CHP’ye borçludur, ne de CHP’nin korumasına muhtaçtır. İYİ Parti kurulduktan sonra 7 ay sonra girdiği ilk seçimde CHP’nin onlarca yıl sonra aldığı oyun yarısını almıştır” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’ın, kendisiyle ilgili mahkeme kararını “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İYİ Parti’ye bir oyunu” şeklinde değerlendirmesini de sert ifadelerle eleştiren Özdağ, Altay’ı yalan söylemek ve “kasaba siyasetçiliği” yapmakla suçladı.

Özdağ, HDP’nin kapatılması önerisine de destek vererek, “HDP bir parti değildir. Kandil ve İmralı’nın talimatıyla hareket eden, PKK terör örgütünün yan örgütüdür” dedi.

Özdağ şöyle devam etti:

“Terör konusunda yazdığım kitap sayısı 13’tür. Yazdığım makaleleri saymıyorum. HDP gerçek bir siyasi parti değildir. HDP bir parti ise CHP, AK Parti, MHP, SP ne oluyor. Bunlar parti ise HDP parti değildir. HDP sözcüleri Kandil ve İmralı’dan aldıkları talimatları hayata geçiren, mahkeme kararları ve dışında da tespit edilmiştir. ABD ve Avrupa’da böyle bir partinin varlığını sürdürmesi mümkün değildir.

En fanatik Ermeni yapısı kadar fanatik bir yapıdır. Türkiye Cumhuriyeti’nin birliğine açık düşmanlık yapmaktadır HDP. Türkiye’nin en temel meselelerinde iktidar ve muhalefet ortak bildiri imzalarken, HDP hep dışında yer almaktadır. Düşmanların yanında durmaktadır. Türkiye, zor bir durumda kaldığında HDP kadroları ülkeyi sırtından vuracaktır. HDP kapatılmalıdır. HDP’yi kapatmak terörün sonunu getirecek mi diyorlar. Cinayetlere ceza vermek cinayetleri sona erdiriyor mu, idam cezası verseniz de cinayet devam ediyor.”

https://www.facebook.com/watch/?v=738142843493361

Yorumlar kapalı.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!