İsmail Ok: “Balıkesir Belediyesi’ne kayyum atanmalıdır”

İYİ Parti, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçim için çalışmalarına devam ediyor. Yerel seçimlerde İYİ Parti ve CHP'nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı ortak adayı olan İYİ Parti Milletvekili İsmail Ok ve Balıkesir İl Başkanı Nedim Tuna İlçe Başkanları ve İl Yönetim Kurulu ve parti üyelerinin yoğun kalabalık katılımlarıyla İl Binasında ortak basın toplantısı düzenleyerek her iki partinin Yerel Seçimler için işbirliği güç birliği konusunda yapılacak çalışmalarla ilgili görüşlerini açıkladılar.

Ulusal ve Yerel Radyo TV ve yazılı basının büyük önem verdiği basın toplantısında ilk sözü alan İl Başkanı Nedim Tuna "Büyük Önder Atatürk'ün CHP'si ile başaracağımıza inanıyorum AK Parti'nin nefret ve korku diliyle ayrıştırıcı yönetim anlayışına karşılık toplumu sevgi barış huzur anlayışıyla bir araya getirecek kucaklayacak bir anlayışa sahip olarak belediye hizmetleriyle Balıkesir ve ilçelerini yöneteceğiz. Birleşerek birlikte kazanacağız birlikte yöneteceğiz. Bu gücü asil Türk milletinden alıyoruz. Belediyelerimiz  dürüst liyakatli kadrolarla  huzurun başarının örnek adresleri olacaktır. İlçelerimizin sorunlarının tespitleriyle hizmetlerimizi sunacağız" dedi.

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail OK ise, "Büyük Devlet adamı Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı kahramanı İsmet İnönü'nün vefatının 45.vefat yıl dönümünde başta İnönü olmak üzere tüm devlet adamlarımıza ve Şehitlerimize rahmetler dileyerek başlıyorum" dedi.

photo-2018-12-25-23-46-33.jpg

"BALIKESİR BELEDİYESİ'NE KAYYUM ATANMALIDIR"

"Şehrimizin ve ilçelerimizin sorunlarını biliyoruz. İlçe Belediye Başkan adaylarımızı CHP VE İYİ Parti İl heyetleri ortak bir çalışma ile tespit edecek ve her iki partinin Genel Merkez kararlarıyla son şeklini alacaktır." diyerek devam eden İsmail Ok,  "Bunun dışındaki beyanlar görüşler dedikodu ve bilgi kirliliğidir. İtibar etmeyiniz lütfen. Şahsım her iki partinin ortak adayıyız. Çok büyük projelerle birlikte yöneteceğiz. Halen mevcut AKP yönetimindeki Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iflas etmiş durumdadır. Gelir ve Gider tablosu mali raporu kamuoyuna açıklanmalıdır. Bunu görmek bilgi sahibi olmak her vatandaşımızın hakkıdır. Geliri 33 milyon TL, gideri 40 milyon Türk Lirası'dır. Personel gideri, akaryakıt gideri ve kullandıkları Banka kredilerini ödeyemez haldedirler. Kiralık Lüks araçların bedelleri hizmet için kiralanan binaların kiraları ödenemez haldedir. Yine Belediyeye bağlı şirketlerin durumu da içler acısıdır. Mevcut AKP'li Balıkesir Büyükşehir Belediyesine kayyum atanmalıdır" ifadelerini kullandı.

Bir soru üzerine verdiği cevapta İsmail Ok "Genelde de ve yerelde de CHP ile İYİ Parti'nin birlikteliği devam edecektir. Yüzde 60'ın üzerinde oy alarak kazanacağız bir puan eksik alırsak bu bizim hatamızdır diyeceğiz" şeklinde konuştu.thumbnail_photo-2018-12-25-23-46-52.jpg

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!