Flaş iddia: Baro başkanlarının gittiği pastaneye ceza kesildi!

Baroların bölünmesi teklifini Meclis’e sunuldu

İktidarın baroların yapısını ve seçim sistemini değiştirmeye yönelik hamlesine tepki gösteren barolar, cuma günü başlattıkları yürüyüşün ardından dün Ankara’ya ulaştı. Polis’in Ankara’nın girişinde barikat kurması ve baro başkanlarının yürümesine izin vermemesi üzerine de baro başkanları geceyi şehrin girişindeki polis barikatının içerisinde geçirdi.

BirGün’ün aktardığı habere göre, Polis, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin gönderdiği çadırların ve battaniyelerin de baro başkanlarına ulaştırılmasını engellerken baro başkanlarının ihtiyaçlarını gidermek için gittiği pastaneye de binlerce liralık ceza kesildiği ortaya çıktı. Baro başkanlarının su ve yiyecek aldıkları ayrıca tuvalet ihtiyaçlarını karşıladıkları pastaneye “Sosyal mesafe kurallarına uyulmadığı gerekçesiyle 12 bin lira ceza kesildiği” bildirildi.

BARO BAŞKANLARI’NA DESTEK İÇİN KORNA ÇALAN AVUKATA CEZA!

Baro başkanlarına destek için korna çalan avukata polis ‘kamunun huzurunu bozmaktan’ dolayı 132 TL ceza kesti! Avukat Volkan Metin, “kamunun huzurunu bozan sizsiniz” diyerek polise tepki gösterdi. “Burada bir gündür meslektaşlarımız bekliyor ne hakkınız var buna” diyen Metin, “Meslektaşlarıma destek için buraya geldim ve korna çalarak geçmek istedim. Birçok insan korna çalarak geçiyor, böyle bir rezilliği kimse kaldıramıyor. Bu konuda ısrarcılar devam etsinler, biz de devam edeceğiz” dedi

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!