Devlet Bahçeli’ye Yılmaz Özdil’den flaş yanıt

Devlet Bahçeli'ye Yılmaz Özdil'den flaş yanıt

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, Türk Tabipler Birliği’ni hedef gösteren ve kapatılmasını isteyen MHP lideri Devlet Bahçeli’yi isim vermeden eleştirdi. Özdil sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Virüsle mücadeleden anlamıyorlar diye Türk Tabipler Birliğinin kapatılmasını istemeleri normaldir” dedi. 

Özdil şunları yazdı: 

Size hiç dünyada bizden başka hastaneye hasta getirip, doktoru döven hasta yakını duydunuz mu? Bir tek bizde var. Çünkü teşhisi, beğenmez. Hem dörtlüleri yakarak kornayla acilen doktora getirir. Hem doktordan daha iyi bilir. Dolayısıyla virüsle mücadeleden anlamıyorlar diye Türk Tabipler Birliğinin kapatılmasını istemeleri normaldir” ifadelerini kullandı.  

Bahçeli, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Türk Tabipler Birliği ile ilgili şunları yazmıştı:  “Ülkemizin yeni tip Koronavirüs salgınıyla mücadelesini kösteklemek isteyen, vatandaşlarımızla birlikte sağlık çalışanlarımızı telaş ve paniğe sürüklemek amacı taşıyan kötü niyetli bir kampanya devamlı mesafe almaktadır. Bunu görüyoruz, karanlık emel sahiplerini biliyoruz.Türk Tabipler Birliği isimli ihanet oluşumu sözde artan vakalara, hayatını kaybeden insanlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza dikkat çekmek maksadıyla tüm sağlık kurumlarında siyah kurdele takacakmış! Bu teşebbüs zehirli ve zillet bir komplodur. Siyah kurdele takınca ne olacak?

KOVİD-19 hastalığından tedavi gören insanlarımıza ne diyecekler? Bu kapsamda vefat eden kardeşlerimizin ailelerine ne anlatacaklar? Birlikten ziyade illete dönen tabipliğin yüz karaları nereye ulaşmayı hedefliyorlar?Siyah kurdele takan-takmayan ayırımı hastanelerde vasat bulursa muhtemel gelişmeler hakkında bir fikri olan var mıdır? Türk Tabipler Birliği Korona kadar tehlikelidir,tehdit saçmaktadır. Üstelik, hükümete yönelik “Yönetemiyorsunuz, ölüyor, tükeniyoruz” eylemi haince bir tertiptir.

Çağrım şudur: Türk Tabipler Birliği, bugünkü hassas dönemde, insan ve toplum sağlığı hakkında asılsız şaibe ve şüpheleri körüklemektedir. Bu nedenle sadece adında Türk bulunan Tabipler Birliği derhal ve gecikmeksizin kapatılmalıdır. Yöneticileriyle ilgili adli işlem yapılmalıdır. 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!