Bakırköy saldırganı adliyeye sevk edildi

Bakırköy’ün en işlek noktası olan İstanbul Caddesi’nde önce kız arkadaşını darp edip sonra da aracını insanların üzerine sürerek dehşet saçan saldırgan Görkem Sertaç Göçmen, emniyetteki işlemlerinin ardında Bakırköy Adliyesi’ne getirildi.

5 KİŞİ YARALANDI

Olayda otomobilin çarptığı 5 kişi hafif şekilde yaralanmış, kaçan saldırgan Görkem Sertaç Göçmen ise bir süre sonra polis tarafından yakalanmıştı.

2 KİŞİYİ SİLAHLA YARALAMIŞ

Annesinin hakim babasının ise savcı olduğu öğrenilen Görkem Sertaç Göçmen, 1 yıl önce Ataköy'de kaldığı hakim-savcı lojmanında, kafede tartıştığı kişilere rastgele ateş ederek 2 kişiyi yaralamıştı.

“YAŞLI ÇOLUK ÇOCUK DEMEDEN EZDİ”

Bir görgü tanığı, “Adam sevgilisini dövüyormuş, millet de görüp müdahale ediyor. Arabandan indiriyorlar, motosikletli gelip kaskıyla kafasına vuruyor. Arabasına binip kaldırımın üstüne bu sefer yayaları eziyor. Bir kaç kişiyi hastaneye kaldırdılar. Ondan sonra 15-20 dakika sonra tekrar geliyor aynı yere. Bu sefer başka birine vuruyor, millet görünce millet 1 buçuk kilometre kovalıyor. Emniyet müdürü arabayı kullanarak buradan çıkardı onu” dedi.

Bir başka görgü tanığı da, “Motora çarptı, arabaya çarptı, sonra geri geldi kavga etmek için vatandaş da üstüne koştu, kaçtı şimdi. Herkesin üstüne arabayı sürdü, hiç durmadan devam etti, yaşlı çoluk çocuk demeden ezdi” diye konuştu.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!