Bahçeli’nin “beka” takıntısı son bulmuyor!

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Cumhu İttifakı tarafından sıkça dile getirilen “beka” konusuna da değinen Bahçeli, yine Millet İttifakı’ndan “zillet” diye bahsetti. Yerel seçimlerde AK Parti'nin güç kaybetmeden çıkması için çabalayan Bahçeli, attığı tweetlerle bu desteğini sürdürüyor.

“SİSTEM ANLAŞMAZLIĞI”

Bahçeli, "Şayet zillet 31 Mart’ta hedefine ulaşırsa en kesif saldırıyı yeni hükümet sistemine yapacak, bu kapsamda milli güvenlik tehditlerinin yanında ateş topuna dönüşecek bir sistem anlaşmazlığı ve tartışması ülkemizi boğacaktır" dedi.
 
"YENİ BİR PARTİ" MESELESİ

AK Parti küskünlerinin kuracağından söz edilen yeni parti için “Bilinmelidir ki, Türkiye’nin yeni bir partiye değil, yeni hükümet sisteminin kökleşmesine ihtiyacı vardır.” ifadelerini kullanan Bahçeli, “Hedef ülke Türkiye’dir. Zulüm ibresi, ihanet okları Türkiye’ye çevrilmiştir. Bunu görmek, bunu kabullenmek lazımdır. Bu nedenle milli bekamızın muhafaza ve müdafaası her siyasi mülahazanın müttefiken üstündedir. Milli bekamızı karartmaya, gerçekleri çarpıtmaya, saman altından su yürütmeye çalışan zillet kafilesi bütün kirli ve karanlık emelleriyle meydandadır. Yeni hükümet sistemini hırpalamak ve hüsrana uğratmak için nöbete girenler alenen Türkiye’nin sırtındaki kamburlardır.” dedi.
 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!