AKP’li Turan: Acilen partide esaslı bir değişikliğe gidilmeli

AKP'li Turan: Acilen partide esaslı bir değişikliğe gidilmeli
AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, partililerin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili tutumuna çok sert tepki göstererek, bu yaklaşımın İmamoğlu’nu büyüttüğünü ve partinin acil olarak esaslı bir dil değişikliğine gitmesi gerektiğini savundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da 500 bin tonluk asfalt çalışması yapıldığını duyurmuştu.

İmamoğlu daha sonra, ‘500 bin ton’ ifadesini sehven söylendiğini açıklamıştı.

AKP’nin önde gelen isimleri ve troller ise bu gelişme üzerine Ekrem İmamoğlu’nu hedef aldı.

GRUP BAŞKANVEKİLİNDEN PARTİLİLERE ÇOK SERT TEPKİ

AKP Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, bu gelişmelerin ardından partilileri sert bir dille uyardı.

Sehven söylenmiş bir cümle üzerinden sergilenen tutumu eleştiren Turan, bu şekilde Ekrem İmamoğlu’nun daha da parlatıldığına dikkat çekti.

“ESASLI BİR DİL DEĞİŞİKLİĞİNE GİDİLMELİ”

Partide esaslı bir dil değişikliği olması gerektiğini savanan Bülent Turan, aksi hale kendilerini zor günlerin beklediğini ima etti.

Turan, kişisel Twitter hesabından şu paylaşımda bulundu:

“Çıldıracağım! Dünyanın en başarısız Bld Bşk’ı; ama sanki eleştirecek bir icraatı yok da “sehven” diye itiraf ettiği bir yazım hatası etrafında dönüp duruyoruz! Bu yaklaşımımız; sadece bu başarısız şahsı büyütüyor. Esaslı bir dil değişikliğine gitmek zorundayız. Böyle gidersek…”

ekran-alintisi-096.png

O SÖZLER AKP İSTANBUL İL BAŞKANINA MI?

Sözleri parti içerisinde büyük ses getiren AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan’ın, başta AKP İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak olmak üzere üst düzey yöneticileri hedef aldığı öne sürüldü.

Şenocak, Twitter hesabından şu paylaşımda bulunmuştu:

CHP’li belediyelerin beceriksizliklerini saysak Adana’dan Başakşehir Şehir Hastanesi’ne yol olur. Ona da yaklaşık 500 bin ton asfalt gerekir.

4 işlemde bocalayan, asfalt hesabında da sınıfta kalan İBB başkanına EBA TV’den matematik dersleri izlemesini tavsiye ediyorum.

ekran-alintisi-097.png

 

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!