23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100. Yılı Evde de Kutlanır

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100. Yılı Evde de Kutlanır

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Çocuk Tiyatrosunda oynayan, bu yönde drama eğitimleri devam eden;

Elazığ Mer. İsmet Paşa İlkokulu 1/L Sınıfı öğrencileri Sınıf Öğretmenleri Aynur Akgün ve 1/L Sınıf öğrenci ve velilerinin ortak etkinlikleri dâhilinde, hazırladıkları “23 Nisan Oratoryosu” etkinlikleri ile; “Elazığ’a “Sakin Ol, Evde Kal, Güvende Kal.” mesajını verirken, “Bu Bayram Bizim.  Evimizde Bayram Var.” Haykırışlarıyla Elazığ’dan Türkiye’ye verilen bir mesaj olup, sınıfın tamamının katıldığı etkinlikte, 2 Suriyeli, 1 Afgan öğrencinin de aynı coşkuyu yaşamalarıyla, Türkiye’ye en doğru model olmaları yönleriyle dikkat çekiyor.

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu adına Öğretmenleri Sn. Aynur AKGÜN’ü, Sevgili Öğrencilerimizin değerli ebeveynlerini ve ebeveynleri şahsında istikbalimizin teminatı olan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Geleceğe umutla bakmamızı sağladıkları nedeniyle de müteşekkir olduğumuzu ifade ediyor, İyi ki Varsınız Çocuklar” diyoruz.

Elazığ Merkez İsmet Paşa İlkokulu 1/L Sınıfı öğrencileri Elazığ Merkez İsmet Paşa İlkokulu 1/L Sınıfı öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100. Yılını kutlarken “23 Nisan Oratoryosu”

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!