Galatasaray maçı öncesi Konyaspor’dan prim kararı!

featured
Trendyol Süper Lig’in son haftasında Galatasaray’la Konyaspor karşı karşıya gelecek. Hem şampiyonluk hem de kümede kalma mücadelesini yakından ilgilendiren maç öncesi Konyaspor yönetimi harekete geçti.

ALİ ÇAMDALI: “GEREKENİ YAPACAĞIZ”

Kayserispor ile deplasmanda 2-2 berabere kalıp ligde kalma şansını son maça bırakan Konyaspor’da teknik direktör Ali Çamdalı açıklamalarda bulundu. Çamdalı, ligin son haftasında oynayacakları Galatasaray maçından iyi bir sonuç olarak ligde kalmayı garantilemek istediklerini belirtti.

Maçı 11’e 11 tamamlamanın kendileri için daha avantajlı olabileceğini ifade eden Çamdalı, “Galatasaray maçı önemli. İstediğimiz puanları alıp, ligi bir şekilde garantiler, yeni sezona hazırlanırız. Galatasaray maçı var. Aynı şekilde, bu maça nasıl hazırlandıysak, aynı şekilde hazırlanıp, gerekeni yapacağımızı düşünüyorum” dedi.

YÜKSEK PRİM VERİLECEK

Konyaspor’da bu kritik mücadele öncesi yönetim de harekete geçti. İç Anadolu ekibinde idareciler hafta içerisinde takıma yüksek bir ligde kalma primi duyurmaya hazırlanıyor.

LİGDE SON DURUM

Süper Lig’de son hafta öncesi Fenerbahçe’nin 3 puan önünde bulunan Galatasaray, Konyaspor’a karşı en az 1 puan alması halinde rakibinin maçına bakmaksızın şampiyonluğa ulaşacak.

Konyaspor’un da kümede kalmayı garantilemesi için en az 1 puana ihtiyacı bulunuyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!