Böcek ilaçlama İşini Kim Yapmalı?

Haşere ve böcek sorunu özellikle havaların ısındığı bahar ve yaz aylarında artış gösteren problemler. Bu sorunlarla karşılaşan kişiler böcek ilaçlama işini kendileri üstlenmeyi tercih ediyor. Ama bu işin uzmanlar tarafından yapılması gerekiyor. Sorunu çözeceğinden emin olmadan farklı kimyasalların ve zehirli maddelerin kullanılması, önemli sağlık sorunlarına ve büyük miktarlarda maddi hasarlarla karşılaşılmasına yol açabiliyor.

Oysa, uzman böcek ilaçlama şirketleri insan sağlığına zarar vermeyen ilaçları ve yöntemleri kullanarak böcek sorunlarını kesin olarak çözümlüyorlar. Üstelik bu görevi sadece birkaç saat içinde tamamlayan ve karşılaştırmak gerekirse, bir ya da birkaç kilo kırmızı et ücret karşılığında görevi üstlenen böcek ilaçlama şirketleri bulunuyor.

Peki, böcek ilaçlama şirketlerinden yardım almak isteyen vatandaşlar uygun şartlarda çalışan böcek ilaçlama şirketlerini nasıl tespit edecekler?

Böcek İlaçlama Şirketinin Seçimi

Uzmanlar böcek ilaçlama görevini vereceğiniz şirketi kesinlikle Sağlık Bakanlığı’ndan ruhsat almış olan şirketler arasından seçmenizi söylüyorlar. Çünkü bu şirketler uluslararası sağlık örgütlerinin ve Sağlık Bakanlığı’nın onayladığı insan sağlığına zarar vermeyen kimyasallar ve uygun yöntemler kullanarak ilaçlama uygulamaları yapıyorlar.

Seçim yaparken dikkat etmenizi tavsiye edeceğimiz bir diğer kriter ise piyasada öne çıkan, geniş kaynaklara ve bunu kanıtlayan referanslara sahip olan şirketler arasından seçim yapmayı tercih etmek şeklinde gösterilebilir.

Örnek vermek gerekirse, Böcek İlaçlama İstanbul web sitesinde verdiği hizmeti tanıtan şirket, İstanbul’un hem Avrupa yakasında hem de Asya yakasında hizmet veriyor. Sorunu bildirdikten sonra ilin her yerindeki böcek problemlerine ortalama 1 saat içinde müdahale eden firma, geniş servis ağının yanı sıra uygun ekipmana ve eğitimli personele sahip. Şirketin referansları arasında ise İSKİ, Darphane, İstanbul Üniversitesi, Devlet Hastaneleri, Vergi Dairesi şubeleri gibi önemli kurumlar bulunuyor. Tüm böcek ve haşere problemlerinizde bu şirketin web sayfasını ziyaret etmeyi ya da benzer özelliklere sahip olan firmalarla irtibat kurmayı tercih edebilirsiniz.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!