İngilizce Çeviri Hizmetleri

İngilizce Çeviri Hizmetleri

İngilizce tercüme hizmetinde kurumsal çözüm elde etmeniz hiç de zor değil! Çeviri Çözümleri’nin her tercüme alanında olduğu gibi İngilizce tercüme alanında da sağladığı kurumsal çözümlerle tüm tercüme süreciniz kolaylaşmaktadır.

 

İngilizce Tercüme Sürecini Nasıl Yürütüyoruz?

Öncelikle İngilizce tercümesini talep ettiğiniz projelerinizin fiyatlarını belirliyoruz. İngilizce tercüme fiyatlarını belirlerken karakter sayısını hesaba katıyoruz. Teklifimizi kabul etmeniz halinde tercüme sürecini başlatıyoruz. İngilizce tercüme projenizi konusuna göre uzman tercüman arkadaşımıza atıyoruz.

Tercümanımız projenizle ilgili önceden var olan datalardan faydalanmaktadır. Projenize ilişkin terminoloji sözlüğü oluşturmakta ve böylelikle terminolojik tutarsızlıklardan kaçınmaktadır. Projenizle ilgili ön hazırlıklar yapıldıktan sonra tercümesine başlanır. Tercüme süreci boyunca detaylı araştırmalar yapılmakta ve en doğru ifadelerin tercümede yer almasına önem verilmektedir.

Tercüme işleminin bitmesinin ardından editör ekibimiz aracılığıyla dilbilgisi, yazım ve imla kuralları ve sayfa düzeni gibi ölçütler kontrol edilmektedir. En son haliyle istediğiniz formatta tarafınıza teslim edilmektedir.

 

İngilizce Tercüme İşleminde Nelere Dikkat Ediyoruz?

İngilizce, bilindiği üzere birçok alanda ortak dildir. Dolayısıyla tercüme sektöründe önemli bir statüye sahiptir. Dolayısıyla büyük hassasiyet, titizlik ve dikkatle çevrilmelidir.

Çeviri Çözümleri olarak İngilizce tercüme işleminde öncelikle tercümenin doğruluğuna oldukça dikkat ediyoruz. Akabinde eksiğinin bulunmamasına, terminolojik hataların yer almamasına önem veriyoruz.  Dilbilgisi, yazım ve imla kurallarına da son derece özen gösteriyoruz. Reklamcılık, pazarlama veya edebi metinlerde transcreation (yaratıcı tercüme) işlemi gerçekleştirerek hedef kitlede uyandırdığı duyguya hitap ediyoruz.

 

İngilizce Tercüme Hizmetlerimiz

Çeviri Çözümleri olarak birçok alanda ve birçok işlem için İngilizce tercüme hizmeti sağlıyoruz. Pasaport, kimlik, aile cüzdanı, nüfus kayıt örneği, vekaletname, sicil gazetesi vb. evraklar için İngilizce yeminli tercüme sunuyoruz. Ayriyeten İngilizce noter onaylı tercüme hizmeti sağlıyoruz.

Kullanım kılavuzu, katalog, broşür, ürün etiketi, CE belgesi gibi teknik içerikli dokümanlar İngilizce teknik tercüme hizmeti veriyoruz. İngilizce teknik tercüme işlemini teknik alanda bilgi ve deneyim sahibi tercümanlarımız aracılığıyla gerçekleştiriyoruz. Bu hususta teknik terminoloji ve teknik jargona oldukça önem gösteriyoruz.

Sözleşme metinleri, kanun ve yönetmelikler, mahkeme kararları, toplantı tutanakları vb. hukuki dokümanların İngilizce hukuki tercümesini gerçekleştiriyoruz. Bu noktada tercümanlarımızın hukuk alanında uzun yıllar deneyime sahip olmasına önem veriyoruz. Ayrıca tercümanın her iki hakim olduğu dilin konuşulduğu ülkenin hukuk sistemine hakim olmasını önemsiyoruz.

Ticari faturalar, gümrük evrakları, sigortacılık evrakları, nakliye ve taşımacılık evrakları, ticari sözleşmeler gibi uluslararası ticarette öneme sahip evrakları tercüme ediyoruz. Bankacılık evrakları, bilanço, kurumlar vergisi beyannamesi, gelir beyannamesi, mali tablolar vb. finansal dokümanları çeviriyoruz.

Şirket kuruluşlarında, tapuda, noterlerde, evlilik işlemlerinde İngilizce yeminli tercümanlarımız aracılığıyla profesyonel İngilizce sözlü tercüme hizmeti sağlıyoruz.

 

Çeviri Çözümleri ile İngilizce Tercümede Kurumsal Çözümler Mümkün!

Tüm İngilizce tercüme hizmetlerimizi EN15038 Tercüme Hizmeti Kalite Standartlarında gerçekleştiriyoruz. Etik ilkelerimizden ve değerlerimizden asla ödün vermeden kendimizi ve hizmetlerimizi sürekli olarak yeniliyor ve geliştiriyoruz. İngilizce tercüme hizmetinde olduğu gibi tüm tercüme hizmetlerinde kurumsal çözüm önerileri getiriyoruz.

İngilizce tercüme hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi için www.ceviricozumleri.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca [email protected]  adresine e-posta gönderebilirsiniz.  0553 910 31 32 veya 0212 221 45 21 numaralı hatlarımız aracılığıyla da bizlere ulaşabilirsiniz.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!