1. Haberler
  2. Dijital Gazete
  3. DSP Genel Başkanı Aksakal: “Devlet denilen yapı ‘vurdumduymazlığın’ bir örneği olamaz”

DSP Genel Başkanı Aksakal: “Devlet denilen yapı ‘vurdumduymazlığın’ bir örneği olamaz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz Cuma akşamı Bartın’ın Amasra ilçesinde bir maden ocağında meydana gelen grizu patlaması sonucu yaşanan faciayla ilgili DSP Genel Başkanı Önder Aksakal yazılı bir açıklama yaptı.

Aksakal açıklamasında; Türkiye Taşkömürü Kurumu’na ait Amasra Ocağında meydana gelen maden faciası onlarca kardeşimizin canına mal oldu.

Bu son olay göstermiştir ki; geçmişten ders alma noktasında bir arpa boyu yol alınamamış, önceden yaşanan maden kazalarının aynısı şartlarda bir yenisiyle yüz yüze kalınmıştır.

Devlet denilen yapı “vurdumduymazlığın” bir örneği olamaz. Ateş düştüğü yeri yakıyor, tarifsiz acılar her seferinde yürekleri dağlıyor.

Yaşamlarını yitiren tüm madencilerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve metanet diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.” ifadelerini kullandı.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.