Jbl Bluetooth Hoparlör Modelleri

Jbl Bluetooth Hoparlör Modelleri

Jbl bluetooth hoparlör, kabloya ihtiyaç duymaksızın ses kaynağından çıkan sesin volümünü arttıran cihazdır.  Taşınabilir olma özelliğine sahip olup, farklı form ve renklerde bulunur ve günlük hayatın akışına uyum sağlar.

Jbl bluetooth hoparlör kabloların karışıklık yaratma derdini ortadan kaldırıp, taşınabilir halde olması sayesinde gittiğiniz yerlere kolaylıkla götürülme imkânı yaratır. Bluetooth özelliği sayesinde tablet, telefon, bilgisayar gibi birçok cihaza bağlanıp var olan sesi isteğinize göre ayarlamanıza olanak tanır.  Çeşitli tasarımları ile birden fazla seçenek sunar. Üstelik gelişmiş bağlantı özellikleri sayesinde ses akışı sekteye uğramaz. Kimi tasarımı suya karşı  dayanıklı olup ekstradan avantaj oluşturur. Ayrıca hafif olmaları taşınma  konusunda kolaylık oluşturan diğer bir etkendir.

Jbl Bluetooth Hoparlör Teknik Özellikleri 

Jbl bluetooth hoparlör, güçlü ses özellikleri sayesinde gürültü ve yankıyı önleyerek sesin yalın halde volümünü arttırır.  Frekans tepkisi ve  sesin çıkış gücü sayesinde güçlü hoparlör olarak bilinirler. Bunların yanı sıra bluetooth özellikleri de oldukça güçlüdür. Bluetooth sürümü ileri düzey olup, veri gücü oldukça yüksektir.

Bluetooth bağlantı aralığı sayesinde aynı odanın farklı köşelerinde iken bağlantınız kopmaz ve sesin akışı kesilmez. Şarj edilebilmek için bir usb girişi bulundururlar. 3 saate yakın bir pil dolumundan sonra sesin seviyesine bağlı uzun süreli kullanım sağlar. Her birinin 2 yıl garanti süresi bulunur.  Bu özelliklerdeki ürünleri  incelmek için https://www.desibela.com/jbl-bluetooth-hoparlorler linkini kullanabilirsiniz.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!