İşini İnternete Taşımak İsteyen KOBİ’ler Arama Motorlarıyla Satışlarını Artırıyor

SEO teknikleri güncel ve doğru şekilde uygulandığı zaman ürün ve hizmetleriniz ile arama motorları arasında bir köprü kuruluyor. Ürün ve hizmetleriniz ile birlikte internet sitelerinizin de arama motorlarının üst basamaklarına çıkmasını sağlayabilen SEO çalışmaları artık KOBİ’lerin reklam bütçelerinin büyük kısmını ayırdığı çalışmalar arasında bulunuyor.

Arama motorları üzerinden satışlarını artıran ve hedef kitlesine daha iyi şekilde hitap etmeye başlayan KOBİ’ler, arama motorlarında yükseldikçe markalarının daha görünebilir ve erişilebilir olabilmesini sağlıyor. Orta ölçekli işletme sahipleri ya da kurmak isteyenler SEO çalışmalarından yararlanarak geri dönüşüm oranlarını artırmaya başlayabiliyorlar.

Bu yıl Zeo Agency tarafından altıncısı düzenlenecek Digitalzone etkinliği içerisinde yer alacak panellerde SEO alanındaki uzman katılımcılar da günümüzdeki SEO teknikleri ve gelişmeleri ile ilgili altın değerinde bilgiler paylaşacaklar. Uluslararası standartlardaki etkinliği ülkemiz sınırlarına getiren Zeo Agency, ilk defa 2013 yılında SEOzone adı ile düzenlenen etkinlik ile de büyük bir ilgi görmüştü.

2 Gün Boyunca Dünyaca Ünlü İsimler

18-19 Ekim tarihleri arasında İstanbul Radisson Blu Hotel Şişli’de gerçekleşecek olan etkinlik içerisinde birbirinden ünlü isimler en güncel konuları masaya yatıracak. SEO alanındaki gelişmelerin de yer alacağı etkinlikte dijital pazarlama, PCC ve outbound marketing gibi konulara da yer verilecek.

18 Ekim günü Zeo Agency kurucusu Yiğit Konur’un açılış konuşması ile start verilecek olan etkinlik daha sonra Laura Crimmons, Lexi Mills, Matthew Kay, Selina Bieber ve Phil Nottingham’ın sunumları ile hız kesmeden devam edecek. Konferansın ilk gününde video pazarlaması, kullanıcı deneyimi ve sosyal medya pazarlaması konuları masaya yatırılacak.

Rekor Katılım Bekleniyor

Etkinliğin ikinci günü olan 19 Ekim günü ise tekrar Yiğit Konur’un açılış konuşması ile başlatılacak ve Larry Kim, Bartosz Goralewics, Barry Adams, Fatih Özkösemen, Garry Illyes, Cindy Krum ve Anders Hjorth’un eşsiz sunumları ile sürecek. Etkinliğin ikinci gününde PPC reklamları, arama motoru optimizasyonu, arama motoru pazarlaması ve sosyal medya reklamları gibi konular ele alınacak.
700 kişiyi aşkın büyük bir katılımın beklendiği Digitalzone etkinliğinde iki gün boyunca simultane çeviriye de yer verilecek. Etkinliğe ekip olarak katılmak isterseniz tek günlük veya 2 günlük olarak bilet satın alabilirsiniz. Etkinliğe ekibiniz ile gelmek istiyorsanız en az 2 kişilik bir ekip olmanız gerekliliği mevcuttur.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!