Çamaşır Makinesi Aşırı Köpürmeye Başladı, Ne Yapılmalı?

Çamaşır Makinesi Aşırı Köpürmeye Başladı, Ne Yapılmalı?

Çamaşır makinesi kullanımı sırasında hassas bir yaklaşım sergilenmesi herhangi bir kullanım sonrası ya da performans sorunu yaşanmaması için çok önemlidir. Üzerinde yer alan parçaları ve gelişmiş fonksiyonları ile tüm çamaşırları en hijyenik hale getirmeye yardımcı olur. Ancak çamaşır makinesinin kullanma kılavuzunda belirtilen yıkama koşullarına riayet edilmemesi çeşitli sorunların yaşanmasına yol açar. Çamaşır makinesi kullanıcı hatası kategorisinde değerlendirilen makinenin aşırı köpürmesi sorunu da bu tipte bir sorundur. Çamaşır makinesinin aşırı köpürme yapması pek çok farklı problemi beraberinde getirebilir. Bu yüzden çamaşır makinesinde aşırı köpürme durumunun yaşanmasına yol açan ana etkenin belirlenmesi gerekmektedir. Sultanbeyli Arçelik Servisi hizmetlerine başvuruda bulunmadan önce yapılabilecek ön kontroller bulunmaktadır.

Çamaşır Makinesi Neden Aşırı Köpürür?

Çamaşır makinesinde aşırı köpürme problemler genellikle kullanım hatalarından kaynaklı olarak meydana gelebilmektedir. Çamaşır makinesinde meydana gelen aşırı köpürme problemlerinin başında çamaşır makinesi kapasitesinden daha fazla deterjan yüklenmiş olmasıdır. Yüksek miktarad deterjan yüklenmesi makinenin aşırı köpürmesine yol açabilmektedir. Bu nedenle de çamaşır makinesinde mutlaka deterjan miktarının kullanım kılavuzunda belirtilen kriterlere uygun miktarda olmasına dikkat edilmelidir. Uygun çamaşır makinesi deterjanı ile makine kapasitesi ile doğru orantılı limitte deterjan kullanımının gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Bu şekilde çözüm sağlanabilir. Ancak çamaşır makinesinin aşırı köpürmesi problemleri teknik bir olasılığa bağlı olarak da meydana gelebilmektedir. Böyle bir durumda ise Pendik Arçelik Servisi merkezine başvuruda bulunulmalıdır.

Ümraniye Arçelik Servisi profesyonel hizmetleri kapsamında hızlı ve güvenilir bir şekilde sunulmaktadır. Çamaşır makinelerinde meydana gelen her türlü teknik problemin süratle çözülebilmesi için uzman kadrosu ve tam donanımlı servis araçları ile müdahalelerde bulunmaktayız. Tam donanımlı servis araçlarımız sayesinde çamaşır makinesindeki teknik problemlerin çözüm müdahalelerini yerinde servis uygulamaları ile gerçekleştirmekteyiz. Bu şekilde çamaşır makinesinin arızasının gerektiğinden daha uzun sürmesinin oluşturabileceği mağduriyetleri önleyebiliyoruz. Çamaşır makinesinin deterjan haznesinden köpük taşması gibi deterjan çekmecesindeki arızaya kaynaklı problemlerin çözüme kavuşturulması için parça değişimi yapılır. Bu parça değişim işlemleri ise sadece orijinal Arçelik yedek parçaları ile yapılmaktadır.

Zafer Partisi
Zafer Partisi
Giriş Yap

Haberiniz.com.tr ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!